baskahmet
Üye
Serviste atıyorlar.hiç bir yerde yok nerden buldunuz ?
Serviste atıyorlar.hiç bir yerde yok nerden buldunuz ?
Yok hayırKieste varmi
klon imei ise gider her romda da öyle olurbenim tek sorunum sahte imeim olması ve romu yukleyınce gıtme ıhtımalı yardımcı olabilicek birileri olursa cok sevınırım
s4 mini imei atmayı biliyormusunuz peki yardım edebilcek kimse varmıklon imei ise gider her romda da öyle olur
Customda kolayda stock kal bence en iyisis4 mini imei atmayı biliyormusunuz peki yardım edebilcek kimse varmı
telefonu mardınden almıstım askerken rootlu falan 4.2.2 var yenı bır ımeım de varda bu ıslerde pek bılgım ust sevıyelerde degıl yanı bır kez basıma geldı 4.4.2. rusya romunu yuklemıstım ımeı gıttı oraya yolladm adam yenı ımeı atıp yolladı fakat nasıl yapıldını bılmıorm..Customda kolayda stock kal bence en iyisi
Stocklarda bi kodu var o hallediyor ama bence rom işlerine bulaşma sevilicek bişey degil direk stockta takıl bence ama illa custom diyorsan hic bi sorumlulugu kabul etmeden arastirmami yapar buraya yazarım sanatelefonu mardınden almıstım askerken rootlu falan 4.2.2 var yenı bır ımeım de varda bu ıslerde pek bılgım ust sevıyelerde degıl yanı bır kez basıma geldı 4.4.2. rusya romunu yuklemıstım ımeı gıttı oraya yolladm adam yenı ımeı atıp yolladı fakat nasıl yapıldını bılmıorm..
Touchwız ikonlarını nasıl değiştirdin root mu attın
Artik stocku seviyorum ya![]()

Yok zedge programi saolsunTouchwız ikonlarını nasıl değiştirdin root mu attın![]()

Zedge ile nası yaptın?Yok zedge programi saolsun![]()
Sarji kotu dostum bunun yerine rusya son surum oneririmTeşekkürler, umarım sorunsuzdur. İndiriyorum
Zedge ile nası yaptın?
Edit: buldum bende yaptım
KisayolIconmu değişiyor yoksa ana ekrana kısayol mu atıyor ?