Diğerlerinden farksız sesi, yedek alıp dene beğenmezsen geri yüklersinTeşekkür ederim peki ses kalitesi nasıl

Şu an o konudasınTeşekkür ederim son olarak bana önerebileceğin bir rom varmı![]()

Apk dosyaları Winrar ile açılabiliyor. Hocam bildirim panelinin tam konumunu hatırlamıyorum. Başka bir sistem ui den paketleri değiştirecek bildirim panelini değiştirebilirsinKamera kolay da, system ui de bildirim panelinin dosyaları nerede tam olarak? Aslında böyle şeyler için anlatım olsa süper olur forumda
Pc den idm ile indirmeyi dene veya farklı tarayıcıdan dene, elimde başka link yok şu an içinRomu indiremiyorum indirme basarisiz oldu diyor belki yirmi kere denedim

Bildirim panelini bende değişmek istedim ama bitürlü yapamadımRom güzel ancak bildirim çubuğu ve bildirim panelinin infocus os'un veya color os'un bildirim paneliyle değiştirilirse çok güzel olur, bir de romda gördüğüm eksikler pusula çalışmıyor ve bazı yerler Türkçe değil.

Ustalardan yardım bekliyoruzBildirim panelini bende değişmek istedim ama bitürlü yapamadım![]()
Evet2 plus için uyumlu mu?
Recoveryden install yapacaksınyüklemesi nasıl hocam
TWRP 2.5.8.0 Recovery e sahip olmalısınıZ. Sonra recovery i açıyoruz wipe ye giriyoruz advanced wipeye giriyoruz ordan (dalvik cache, cache, system, custpack, data) yi işaretliyoruz ve swipe to unlock çubugunu sağa kaydirarak wipeliyoruz . Successfull dedikten sonra geri gidiyoruz . MOUNT a giriyoruz system ve custpackte olan tikleri kaldırıyoruz . Sonra geri gelip İnstalle girip Sd karta attıgımız Roma (ziphalindedir) tıklayip swipe yapip kuruyoruz.
Konu bulunamadı diyorİçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Konu henüz onaylanmadıKonu bulunamadı diyor
TamamKonu henüz onaylanmadı
Onaylandı