[4.3][mk9] Dn3 ( Ditto Note 3 ) Note 3 Özellikleri (e-team)

Sponsorlu Bağlantılar

yağcı

Üye
Kamerada takilmayi dun aksam frkttim herzamanda yapmiyr zten onemi yok:DSaol yinede bilgilendirdigin icin :)

bLnmz

bLnmz

Üye
Arkadaşlar v3.2 paylaşıldı xda'da. Bilginize sunarım.. Ben yükledim. Memnunum. Görüntü olarak pek bir fark olmasada performans olarak fark ediyor...

yağcı

Üye
Selam iyi aksamlar nasil peki iyimi buarada ben 2.ye yukledim yazilimi sarj konusunda hic bir kisitlama olmadan hersey acik sekildeyken bile sarj cok guzel normal 4.3e gore daha iyi sadece camerada takilma yapiyr o degismediLink atarmisin

bLnmz

bLnmz

Üye
Selam iyi aksamlar nasil peki iyimi buarada ben 2.ye yukledim yazilimi sarj konusunda hic bir kisitlama olmadan hersey acik sekildeyken bile sarj cok guzel normal 4.3e gore daha iyi sadece camerada takilma yapiyr o degismediLink atarmisin

2 linkten birini kullarak indirebilirsiniz. Kamerada bende takılma yapmıyordu 3.1.1'de ama sizde neden yaptı acaba. v3.2 yükleyip bir deneyin. v3.2'de geç uyanma sorununuda biraz engellemişler.
İyi günlerde kullanın. :)

Buhara15

Üye

2 linkten birini kullarak indirebilirsiniz. Kamerada bende takılma yapmıyordu 3.1.1'de ama sizde neden yaptı acaba. v3.2 yükleyip bir deneyin. v3.2'de geç uyanma sorununuda biraz engellemişler.
İyi günlerde kullanın. :)
Buda mi ota ile yüklenecek yoksa direk hafıza kartina atipta mi yüklüyoruz ?

yağcı

Üye
Kamerayi simdi denedim nasil oluyr biliyrmusun resimi cektikten snra kameranin altindan onizleme yapinca gere kameraya gelince kamera calisiyr dokinuyr ama o ekranda neye dokunursan dokun islemiyor tusa basilma gorunuyr ama işlem yapmiyr3.1.1 gore daya iyimi yani tekrar yüklemeye degermi :D

bLnmz

bLnmz

Üye

yağcı

Üye
Yukledim kamera sorunu kalmadi bakalim bi kac gun denicem prformansi ve sarji begenirsem v3.2de kalcam bıktım artık rom sil yükle macerasindan:DAçılışı beğenmedim samsung yazisini koyma şansım varmi

bLnmz

bLnmz

Üye
Yukledim kamera sorunu kalmadi bakalim bi kac gun denicem prformansi ve sarji begenirsem v3.2de kalcam bıktım artık rom sil yükle macerasindan:DAçılışı beğenmedim samsung yazisini koyma şansım varmi
Tabikide. Yanlis hatirlamiyorsam eger kurulumun son sayfasinda Boot animation ditto note 3 gibi birsey vardi. Onun yanindaki kutucugu bos gec. Bu sekilde samsung olarak kaliyor. Bende o sekilde...

Gokhan_2014

Üye
Merhabalar arkadaşlar ile bugün gerekli talimatları yaptık. İkimizde de Note 2 var... Onun telefona sorunsuz bir şekilde kuruldu.. Benim telefonda tam kurulum esnasında Apache sözleşme ekranında kabul et deyince telefon donuyor.. Çözüm bulamadık fazla oynayıp telefonu bozmakta istemedik yardımlarınızı bekliyorum.. Herkese teşekkürler.. (Not: Arkadaşın Note 2 telefonunda 4.3 Benimkinde 4.2.1 vardı)

Son düzenleme:
bLnmz

bLnmz

Üye
Merhabalar arkadaşlar ile bugün gerekli talimatları yaptık. İkimizde de Note 2 var... Onun telefona sorunsuz bir şekilde kuruldu.. Benim telefonda tam kurulum esnasında Apache sözleşme ekranında kabul et deyince telefon donuyor.. Çözüm bulamadık fazla oynayıp telefonu bozmakta istemedik yardımlarınızı bekliyorum.. Herkese teşekkürler.. (Not: Arkadaşın Note 2 telefonunda 4.3 Benimkinde 4.2.1 vardı)
dosyayı indir. Hafıza kartına at ve ROM'u yüklemeden önce çalıştır. Aromada custom wipe ordanda factory reseti seç. Herşey silinecek. Telefon açılışta note 2 ekranında kalır orada telefonu ses açma+home+power tuşlarıyla açıp tekrar recoverye gir ve romu kur. Daha sonra ROM kurulumuna başla. Muhtemelen sorun yaşamayacaksın. Bu işlemlerin sonucunu bildirirsen ve olumsuzsa daha iyi yardımcı olabiliriz...

Gokhan_2014

Üye
dosyayı indir. Hafıza kartına at ve ROM'u yüklemeden önce çalıştır. Aromada custom wipe ordanda factory reseti seç. Herşey silinecek. Telefon açılışta note 2 ekranında kalır orada telefonu ses açma+home+power tuşlarıyla açıp tekrar recoverye gir ve romu kur. Daha sonra ROM kurulumuna başla. Muhtemelen sorun yaşamayacaksın. Bu işlemlerin sonucunu bildirirsen ve olumsuzsa daha iyi yardımcı olabiliriz...
Brick olma korkusu olduğu için tedirginim.. Kafam çok karıştı..Cesaret toplayıp denersem buradan sonuçları yazacağım..

sienon

Üye
Ya arkadaşlar bu romda eski kamera uygulaması varya bende bi maceraya atılıp o yeni kamera uygulamasını xda da buldum recoveryden flashladım şimdi kamera fotoğraf çekerken durduruldu uyarısı veriyo nasıl düzeltirim ?

bLnmz

bLnmz

Üye
Ya arkadaşlar bu romda eski kamera uygulaması varya bende bi maceraya atılıp o yeni kamera uygulamasını xda da buldum recoveryden flashladım şimdi kamera fotoğraf çekerken durduruldu uyarısı veriyo nasıl düzeltirim ?
Hocam en temizi yeniden kurulum yap.

crazy_young

Üye
Rom yüklerken donma sorunu yaşayanlar bende de aynısı oldu ama xda sitesindeki dittonun en üst versiyonunu yüklerken oldu. Buradaki sürümde bir sorunla karşılaşmadım. Çözümü anlatıyım, telefonu aroma bölümünde yani sözleşme, ayarlar cart curt yaparken donan arkadaşlar phoenix versiyonunun en stabilini yükleyin daha sonradan rom kurulumuna geçin. Bendeki phoenix en üst ver. fakat ditto 3.2 versiyonunda takılma yapıyordu. buradaki 3.1 versiyon kurulumunda sadece o aroma bölümünü hızlı geçerseniz donma yapar, aradaki süre şöyle olsun. Atıyorum sözleşmeyi kabul edin, içinizden 10'a kadar sayın daha sonra diğer sayfaya geçin hiç birşeye dokunmadan tekrar 10'a kadar sayın tekrar tıklayın. Bu şekilde kurulum tamamlanıyor.

profis2

Üye
Nasıl Kurulur:
NOT:
Telefonunuz rootlu olmalıdır ve kurulu olmalıdır.
1- Recovery moda alın ve v3.1 versiyonu kurun. @@@@(zaten ilk 3.1 i kurmayacakmıydım?)
2- Odini açın telefonu download moda alın ve bootloader sekmesine dosyayı yerleştirip kurun. (4.1.2 den gelenler için wifi sorunu almamak için mecburidir.)
2- Sonra OTA güncelleyiciyi flashlayın.
3- OTA güncelleyiciyi açın ve v3.1.1 indirip flashlayın.
4- v3.1.1 kurduktan sonra uygulama yöneticinden Email verilerini silin.

aşşadakini yaptıktan sonra burayı yapıyorum değilmi bide ota güncelleyiciyi nasıl açıcam
telefon açıldı philpztouch a kadar tamam sonrası biraz sorunlu kardeş yardım edersen sev,inirim

--------------------------------------------------------------------------------------
NOT: Romu kurmadan önce recovery modda sırasıyla:
*Wipe Data/Factory Reset - Clean to install a New ROM
*Wipe Cache Partition
*Install Zip - Choose zip from External sdcard ve hafıza kartına attığınız romu seçip kurma seçenekleri ile ilerlenir.
Tüm bunlarla uğraşmak istemesseniz ile Custom Wipe - Factory Reset yaparak sıfırlamış olursunız.

demişsin ben bu işlemleriyapsam telefondaki imei yi kaybetmiş olurmuyum daha önce rom kurmadım root attımsadece .bu işlemi bitirince telefon direk açılıyor ve normal mioluyor ve son olarak oyun performansı nasıl ısınma kasma varmı ve eğer pişman olursam nasıl geri dönerim yanıtlarsanız çok sevinirimkardeş .. Birde mesaj atamama sorunu varmış doğrumu?

bLnmz

bLnmz

Üye
Nasıl Kurulur:
NOT:
Telefonunuz rootlu olmalıdır ve kurulu olmalıdır.
1- Recovery moda alın ve v3.1 versiyonu kurun. @@@@(zaten ilk 3.1 i kurmayacakmıydım?)
2- Odini açın telefonu download moda alın ve bootloader sekmesine dosyayı yerleştirip kurun. (4.1.2 den gelenler için wifi sorunu almamak için mecburidir.)
2- Sonra OTA güncelleyiciyi flashlayın.
3- OTA güncelleyiciyi açın ve v3.1.1 indirip flashlayın.
4- v3.1.1 kurduktan sonra uygulama yöneticinden Email verilerini silin.

aşşadakini yaptıktan sonra burayı yapıyorum değilmi bide ota güncelleyiciyi nasıl açıcam
telefon açıldı philpztouch a kadar tamam sonrası biraz sorunlu kardeş yardım edersen sev,inirim

--------------------------------------------------------------------------------------
NOT: Romu kurmadan önce recovery modda sırasıyla:
*Wipe Data/Factory Reset - Clean to install a New ROM
*Wipe Cache Partition
*Install Zip - Choose zip from External sdcard ve hafıza kartına attığınız romu seçip kurma seçenekleri ile ilerlenir.
Tüm bunlarla uğraşmak istemesseniz ile Custom Wipe - Factory Reset yaparak sıfırlamış olursunız.

demişsin ben bu işlemleriyapsam telefondaki imei yi kaybetmiş olurmuyum daha önce rom kurmadım root attımsadece .bu işlemi bitirince telefon direk açılıyor ve normal mioluyor ve son olarak oyun performansı nasıl ısınma kasma varmı ve eğer pişman olursam nasıl geri dönerim yanıtlarsanız çok sevinirimkardeş .. Birde mesaj atamama sorunu varmış doğrumu?

Resimlerin en altında bulunan XDA- Konu Linkine tıkla. Kendi paylaşıldığı sitede v3.2 paylaşıldı. O versionu indir ve OTA güncellemesini unut. Recovery Moddan v3.2'yi kur. Tamamdır.

sienon

Üye
v3.2 kurulum bitince next diyorum donuyor telefon 2 sefer denedim hep aynı hata sebep ne olabilir wipeları yaptım?
crazy_young adlı kardeşimizin anlattığı gibi biraz bekleyerek sayfaları geçince kurulum tamamlandı :) teşekkürler[DOUBLEPOST=1389979233,1389976637]

Son düzenleme:
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Note 2 4.3 için hangi kerneli kullanıyorsunuz yoksa stock 3.031 kerneli mi