Selam iyi aksamlar nasil peki iyimi buarada ben 2.ye yukledim yazilimi sarj konusunda hic bir kisitlama olmadan hersey acik sekildeyken bile sarj cok guzel normal 4.3e gore daha iyi sadece camerada takilma yapiyr o degismediLink atarmisin

Buda mi ota ile yüklenecek yoksa direk hafıza kartina atipta mi yüklüyoruz ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2 linkten birini kullarak indirebilirsiniz. Kamerada bende takılma yapmıyordu 3.1.1'de ama sizde neden yaptı acaba. v3.2 yükleyip bir deneyin. v3.2'de geç uyanma sorununuda biraz engellemişler.
İyi günlerde kullanın.![]()
Direk hafiza kartina atip yapiyorsunuz hocam. Wipe data ve wipe cache yapin. Daha saglikli oluyor.Buda mi ota ile yüklenecek yoksa direk hafıza kartina atipta mi yüklüyoruz ?
Tabikide. Yanlis hatirlamiyorsam eger kurulumun son sayfasinda Boot animation ditto note 3 gibi birsey vardi. Onun yanindaki kutucugu bos gec. Bu sekilde samsung olarak kaliyor. Bende o sekilde...Yukledim kamera sorunu kalmadi bakalim bi kac gun denicem prformansi ve sarji begenirsem v3.2de kalcam bıktım artık rom sil yükle macerasindanAçılışı beğenmedim samsung yazisini koyma şansım varmi
Merhabalar arkadaşlar ile bugün gerekli talimatları yaptık. İkimizde de Note 2 var... Onun telefona sorunsuz bir şekilde kuruldu.. Benim telefonda tam kurulum esnasında Apache sözleşme ekranında kabul et deyince telefon donuyor.. Çözüm bulamadık fazla oynayıp telefonu bozmakta istemedik yardımlarınızı bekliyorum.. Herkese teşekkürler.. (Not: Arkadaşın Note 2 telefonunda 4.3 Benimkinde 4.2.1 vardı)
Brick olma korkusu olduğu için tedirginim.. Kafam çok karıştı..Cesaret toplayıp denersem buradan sonuçları yazacağım..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdosyayı indir. Hafıza kartına at ve ROM'u yüklemeden önce çalıştır. Aromada custom wipe ordanda factory reseti seç. Herşey silinecek. Telefon açılışta note 2 ekranında kalır orada telefonu ses açma+home+power tuşlarıyla açıp tekrar recoverye gir ve romu kur. Daha sonra ROM kurulumuna başla. Muhtemelen sorun yaşamayacaksın. Bu işlemlerin sonucunu bildirirsen ve olumsuzsa daha iyi yardımcı olabiliriz...
Hocam en temizi yeniden kurulum yap.Ya arkadaşlar bu romda eski kamera uygulaması varya bende bi maceraya atılıp o yeni kamera uygulamasını xda da buldum recoveryden flashladım şimdi kamera fotoğraf çekerken durduruldu uyarısı veriyo nasıl düzeltirim ?
Nasıl Kurulur:
NOT: Telefonunuz rootlu olmalıdır veLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkurulu olmalıdır.
1- Recovery moda alın ve v3.1 versiyonu kurun. @@@@(zaten ilk 3.1 i kurmayacakmıydım?)
2- Odini açın telefonu download moda alın ve bootloader sekmesineLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdosyayı yerleştirip kurun. (4.1.2 den gelenler için wifi sorunu almamak için mecburidir.)
2- Sonra OTA güncelleyiciyi flashlayın.
3- OTA güncelleyiciyi açın ve v3.1.1 indirip flashlayın.
4- v3.1.1 kurduktan sonra uygulama yöneticinden Email verilerini silin.
aşşadakini yaptıktan sonra burayı yapıyorum değilmi bide ota güncelleyiciyi nasıl açıcam
telefon açıldı philpztouch a kadar tamam sonrası biraz sorunlu kardeş yardım edersen sev,inirim
--------------------------------------------------------------------------------------
NOT: Romu kurmadan önce recovery modda sırasıyla:
*Wipe Data/Factory Reset - Clean to install a New ROM
*Wipe Cache Partition
*Install Zip - Choose zip from External sdcard ve hafıza kartına attığınız romu seçip kurma seçenekleri ile ilerlenir.
Tüm bunlarla uğraşmak istemessenizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızile Custom Wipe - Factory Reset yaparak sıfırlamış olursunız.
demişsin ben bu işlemleriyapsam telefondaki imei yi kaybetmiş olurmuyum daha önce rom kurmadım root attımsadece .bu işlemi bitirince telefon direk açılıyor ve normal mioluyor ve son olarak oyun performansı nasıl ısınma kasma varmı ve eğer pişman olursam nasıl geri dönerim yanıtlarsanız çok sevinirimkardeş .. Birde mesaj atamama sorunu varmış doğrumu?
farkettim de belki dedim başkasına lazım olur ondan silmedimBunu halledeli cok oldu dostum sagol yinede direk dosyayi sildim ben :d

teşekkürler[DOUBLEPOST=1389979233,1389976637]