Şuna bi bak istersen. Bunu flashlarsan büyük ihtimal açılacak.Mega wipe ile denedim yine olmadı Samsung ekranında bekliyor. Şimdi v3.1 indiriyorum onunda deneyeceğim.
Stock ROM linkleri hep hotfile üzerindenmiş sanırım bulamadım henüz.
Mediafire.com linkleriniz varsa elinizde kullanabilirim. sağ olun ilginiz için beyler
Sonuçta sana kalmış. Bence 700 tl için değer..Is yerinden abi s4 u istiyorda o yuzden dedim
Baya iyimis ah su garantim bitmis olsa suan super olacaktida
Hocam sen en iyisi mi sammobile a gir. Android 4.1.2 yi indir telefona odin ile kur. Sonra verdigim zootscript ile guzelce temizle. Xda-developersdan 3.0 i indir. Kur. 3.1 zaten iniyo su an. Onu kur uzerine wipelarin hepsini yaparak. Bide boyle dene.Mega wipe ile denedim yine olmadı Samsung ekranında bekliyor. Şimdi v3.1 indiriyorum onunda deneyeceğim.
Stock ROM linkleri hep hotfile üzerindenmiş sanırım bulamadım henüz.
Mediafire.com linkleriniz varsa elinizde kullanabilirim. sağ olun ilginiz için beyler
hotfile sitesi uçunca bizim sammobile'daki orijinaller de gitmiş yavaş yavaş upload ediyorlar işte. yapıcam bakalım temiz bi kurulum indireyim de tek tek. bir iki gün telefon olmayıversinHocam sen en iyisi mi sammobile a gir. Android 4.1.2 yi indir telefona odin ile kur. Sonra verdigim zootscript ile guzelce temizle. Xda-developersdan 3.0 i indir. Kur. 3.1 zaten iniyo su an. Onu kur uzerine wipelarin hepsini yaparak. Bide boyle dene.
dinlensin yavrucağız bir senedir nefes alamadı 
Verdigim linkteki romu kurarsan bi sorununun kalmayacağını düşünüyorum. Hemen hemen aynısı benim de başıma geldiği için söylüyorum..hotfile sitesi uçunca bizim sammobile'daki orijinaller de gitmiş yavaş yavaş upload ediyorlar işte. yapıcam bakalım temiz bi kurulum indireyim de tek tek. bir iki gün telefon olmayıversindinlensin yavrucağız bir senedir nefes alamadı
![]()
Verdigim linkteki romu kurarsan bi sorununun kalmayacağını düşünüyorum. Hemen hemen aynısı benim de başıma geldiği için söylüyorum..hotfile sitesi uçunca bizim sammobile'daki orijinaller de gitmiş yavaş yavaş upload ediyorlar işte. yapıcam bakalım temiz bi kurulum indireyim de tek tek. bir iki gün telefon olmayıversindinlensin yavrucağız bir senedir nefes alamadı
![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızhocam linkteki dosyayi indir rom kurar gibi telefonuna flashla. Sonrasindada once telefona v3.1'i ondan sonra 3.1.1 i yukle dene.
meğersem seçenecekler seçiyormuşuz rahatla oluyormus :S O zaman aramiza hosgeldin ve hayirli olsun demekten baska birsey kalmiyor hocamV3.1 ile doğrudan sorunsuz kuruldu arkadaşlar. sadece wi-fi hatası var sanırm onu da patchlerle halleceğim. Ben 5800 kafasında buradan indirdim türkçe dil sonradan ekleniyordur diyemeğersem seçenecekler seçiyormuşuz rahatla oluyormus :S
neyse öğreneceğiz çok hoş oldu telefonpaylaşım ve desteğiniz için teşekkürler

ya hocam bende kurdum v3 ü ama telefon deli gibi ısındı korktum bataryayı çıkardım, 5 dakka sonra yeiden bataryayı taktım çok fena ısınıyor sizce neden olabilir???olacak gibi değil ya suanda 3.1 i indiriyorum onu denicem olmazsa 4.1.2 ye geri dönecem başka yolu yok, fena ısınıyor kokuyorum işlemciye bişe oladak diye

uzun bi süredir yoktum arkadaşlar yeni sürümler geldi en kısa sürede linkleri ve konuyu güncellerim
bekliyorum v3 yükledim v3.1.1 yüklemek istiyorum ne zaman hazır olur konu ?