[4.3][mk9] Dn3 ( Ditto Note 3 ) Note 3 Özellikleri (e-team)

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
Note 2 aylik benim cihaz 6 aylik 700 alicam ustune

mks740

mks740

Üye
Bence cihaz temizse hiç kaçırma derim. Alacağın adamı da tanıyorsan herhangi bi sorun yoksa takas edilebilir. 700 tl büyük bi para bence. Bana göre note 2 ile S4 arasında 700 tl lik bi fark da yok. + olarak S-Pen büyük ekran olması var. Ekranın büyük olmasının da büyük faydası var bence..

Anil-D

Anil-D

Üye
Is yerinden abi s4 u istiyorda o yuzden dedim

mks740

mks740

Üye
Mega wipe ile denedim yine olmadı Samsung ekranında bekliyor. Şimdi v3.1 indiriyorum onunda deneyeceğim.

Stock ROM linkleri hep hotfile üzerindenmiş sanırım bulamadım henüz.

Mediafire.com linkleriniz varsa elinizde kullanabilirim. sağ olun ilginiz için beyler
Şuna bi bak istersen. Bunu flashlarsan büyük ihtimal açılacak.

• Beğen
Tepkiler: meosenturc
Anil-D

Anil-D

Üye
Alirsam bunu yuklicem o zaman ok

bLnmz

bLnmz

Üye
Baya iyimis ah su garantim bitmis olsa suan super olacaktida

Mega wipe ile denedim yine olmadı Samsung ekranında bekliyor. Şimdi v3.1 indiriyorum onunda deneyeceğim.

Stock ROM linkleri hep hotfile üzerindenmiş sanırım bulamadım henüz.

Mediafire.com linkleriniz varsa elinizde kullanabilirim. sağ olun ilginiz için beyler
Hocam sen en iyisi mi sammobile a gir. Android 4.1.2 yi indir telefona odin ile kur. Sonra verdigim zootscript ile guzelce temizle. Xda-developersdan 3.0 i indir. Kur. 3.1 zaten iniyo su an. Onu kur uzerine wipelarin hepsini yaparak. Bide boyle dene.

• Beğen
meosenturc

meosenturc

Üye
Hocam sen en iyisi mi sammobile a gir. Android 4.1.2 yi indir telefona odin ile kur. Sonra verdigim zootscript ile guzelce temizle. Xda-developersdan 3.0 i indir. Kur. 3.1 zaten iniyo su an. Onu kur uzerine wipelarin hepsini yaparak. Bide boyle dene.
hotfile sitesi uçunca bizim sammobile'daki orijinaller de gitmiş yavaş yavaş upload ediyorlar işte. yapıcam bakalım temiz bi kurulum indireyim de tek tek. bir iki gün telefon olmayıversin :D dinlensin yavrucağız bir senedir nefes alamadı :D

mks740

mks740

Üye
hotfile sitesi uçunca bizim sammobile'daki orijinaller de gitmiş yavaş yavaş upload ediyorlar işte. yapıcam bakalım temiz bi kurulum indireyim de tek tek. bir iki gün telefon olmayıversin :D dinlensin yavrucağız bir senedir nefes alamadı :D
Verdigim linkteki romu kurarsan bi sorununun kalmayacağını düşünüyorum. Hemen hemen aynısı benim de başıma geldiği için söylüyorum..

• Beğen
mks740

mks740

Üye
Verdigim linkteki romu kurarsan bi sorununun kalmayacağını düşünüyorum. Hemen hemen aynısı benim de başıma geldiği için söylüyorum..

• Beğen
meosenturc

meosenturc

Üye
hocam linkteki dosyayi indir rom kurar gibi telefonuna flashla. Sonrasindada once telefona v3.1'i ondan sonra 3.1.1 i yukle dene.

V3.1 ile doğrudan sorunsuz kuruldu arkadaşlar. sadece wi-fi hatası var sanırm onu da patchlerle halleceğim. Ben 5800 kafasında buradan indirdim türkçe dil sonradan ekleniyordur diye :D meğersem seçenecekler seçiyormuşuz rahatla oluyormus :S

neyse öğreneceğiz çok hoş oldu telefon ;) paylaşım ve desteğiniz için teşekkürler

bLnmz

bLnmz

Üye
V3.1 ile doğrudan sorunsuz kuruldu arkadaşlar. sadece wi-fi hatası var sanırm onu da patchlerle halleceğim. Ben 5800 kafasında buradan indirdim türkçe dil sonradan ekleniyordur diye :D meğersem seçenecekler seçiyormuşuz rahatla oluyormus :S

neyse öğreneceğiz çok hoş oldu telefon ;) paylaşım ve desteğiniz için teşekkürler
O zaman aramiza hosgeldin ve hayirli olsun demekten baska birsey kalmiyor hocam :)

• Beğen

emrdmr

Üye
ya hocam bende kurdum v3 ü ama telefon deli gibi ısındı korktum bataryayı çıkardım, 5 dakka sonra yeiden bataryayı taktım çok fena ısınıyor sizce neden olabilir???olacak gibi değil ya suanda 3.1 i indiriyorum onu denicem olmazsa 4.1.2 ye geri dönecem başka yolu yok, fena ısınıyor kokuyorum işlemciye bişe oladak diye

meosenturc

meosenturc

Üye
ya hocam bende kurdum v3 ü ama telefon deli gibi ısındı korktum bataryayı çıkardım, 5 dakka sonra yeiden bataryayı taktım çok fena ısınıyor sizce neden olabilir???olacak gibi değil ya suanda 3.1 i indiriyorum onu denicem olmazsa 4.1.2 ye geri dönecem başka yolu yok, fena ısınıyor kokuyorum işlemciye bişe oladak diye

ben beş altı kez kurulum yaptım o ara ısındığını fark ettim tüm uygulamaları atarken. şu an bir günlük kullanım üzerine telefon stabil durumda hiçbir sıkıntısı yok. buz gibi şu an baktım da. Güç Tasarrufu modunu açıver aşırı zorlamasın telefonu kilitlendiğinde programlar. ben bu güne dek bir tane ısınan Note 2 gördüm o da paso servise gidiyordu, eski HP Laptop'lar gibiydi meret :D

v3.1 kurdum doğrudan ben. henüz takılma bile yapmadı. dene bakalım.

irenekruger

irenekruger

Üye
Ben kurarken ne bir ısınma ne bir problem oldu. Bunu sevdim de acikcasii

Buhara15

Üye
V 3.1.1 linkleri nerde arkadaşlar ?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
uzun bi süredir yoktum arkadaşlar yeni sürümler geldi en kısa sürede linkleri ve konuyu güncellerim

Buhara15

Üye
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
bekliyorum v3 yükledim v3.1.1 yüklemek istiyorum ne zaman hazır olur konu ?

en kısa zamanda güncelleyecem ama
* şimdilik vereyim
*daha sonra ota kuruyosun ve ota ile 3.1.1 e yükseltiyosun ve kurduktan sonra email verilerini silip telefonu yeniden başlat

Buhara15

Üye
kardeş link error veriyor malesef. .. bide v3 üzerine mi direk flaşlıyayım yoksa önce v3.1 kurup üzerine mi flaşlıyayım ?