serdar_gs
Üye
-
Konu Sahibi
-
eğer wifi sorunu yoksa gerek yok bootloader flashlamaya, otayı rom kurduğun gibi cwmden zip dosyasını kuracaksın sonra telefon açılınca otaya girip 3.1.1 i indireceksin temassız kontrolü ayarlardan aktif edeceksinserdar telefonum acıldıcok tesekkur ederım cok saol ılgılendıgın ıcın sımdı sana bısey sorucam ben bu roma 4.3den gectım senın deddıgn gbı yuklemelerı yaptım acıldı ama ota yı ve odınden flslanacak dosyayı kurmadan oldu bunları yuklemek sartmı wıfı sorunu fln yok tek smdıye kadar farkettıgm temassız kontrol calısmıyor galıba
ota uygulamasını açıp v.3.1.1 indirip kuracaksın ondan sonra operatör mesaj sorunu olmaz ama temassız komut çalışıyor sorun yok bi eksiklik olabilir bide onu yapması biraz zor alışmak lazımaktif ettim ama hic degısmedı dene yerındende denedım yıne bsy farketmedıbirde oparatorden mesaj alamıyorum mesala watsaapta dogrulama kodu ısterken tele gelen mesaj gelmıyor
haa o yok hacı abiguncellemeyı yaptım pardon ya ben temassız kontol dıcektım yanlıs yazmısımresımlerde elımı ustunde saga veya sola kaydırınca o calısmıyor temassız kontrol yanı
aslında olması lazım degılmı yakınlık sensoru var yanı yada belkı yenı versıyonda duzelır sans ama hersey ıcın cok tesekkur edrım yardımların ıcın yazılım guzel begendım baska hata varmı zamanla ogrencez artık.pekı eskı yazılımıma gecmek ıstedıgmde dırek odınden strock rom flaslıyabılıyrmuyum cwm falan yuklemeden.
haa o yok hacı abionlar donanıma bağlı galiba bizde çalışmıyor
hangi sürümunu yuklucez pekı farkedermi
link atarmısın ben bı tane yukledım tek gorevı tıtremek
nasıl calısıyor bu ben bı randuman gormedımresımlerde denıyorum oge bulunamadı dıye bısey cıkıyor
xplore programıyla root/system/csc klasörünün içinde features.xml dosyası var metni düzenle de sonraBen bu romu kurdum oldukça iyi ama klavyesi neden böyle ve nasıl düzeltirim?
Yani ben sadece harfleri görmek istiyorum. Ayrıca basılı tuttuğumda türkçe karakter yerine semboller geliyor. Bunları düzeltebilecek bir yol söylerseniz sevinirim.
xplore programıyla root/system/csc klasörünün içinde features.xml dosyası var metni düzenle de sonra
<CscFeature_Sip_UseSymbolInCMKey>true</CscFeature_Sip_UseSymbolInCMKey>
<CscFeature_Sip_EnableSymbolInSecondary>de;en_US;en_GB</CscFeature_Sip_EnableSymbolInSecondary>
yazan yeri sil sonra yeniden başlat telefonu
Valla modu sorunsuz kullananlardan olarak 240dpi'ı yükleyip romu berbat etmeni önermiyorum. Yinede sen bilirsin tabi240 dpi mod var konu basinda bu çözünürlüğü mu arttiriyor yuklesem iyi olurmu
Romu bende kullanıyorum. Şarj konusunda. Çalışan birisiyim ve telefon her an lazım olabiliyor. Beni sabah 8.30'dan Gece 23.45'e kadar (kalan: %20) idare ediyor. Tabi bu kullanıma bağlı olarak değişir ancak RAM ve şarj kullanımını ROM için maruz görün.Rom guzel ama galeriye gec giriyor sarj 4.3e gore çok cabuk bitiyor bide cameradan bi foto cekince 2ciyi cekmiyor sonlandirip tekrar girince cekiyor nette falan yavas geldi banaBideRam cok kullaniyor 4.3e gore takılma yapıyor bazen gec uyanmada var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?