Bizde kullanıyoruz?beyler romu yuklemeyin bence. cok kasıyor. stock rom en ideali
Triangle away ile sıfırladınmı? Kernel hakkında çok bilgim yok =) ki şu an custom rom kullanıyorsan sayaç 0 olsa ne olur 1 olsa ne olur stock roma dönersen o zaman triangle away ile sıfırlar üstüne stock kurarsın olur biter =)kardeş philz yüklediğim için kernel custom kernel oldu.Bana stock kernel lazım nerden bulabilirim? Download sayacı hep 1 de kalıyorda.
Şimdi denedim çalışıyor bluetooth sorun yok. Baştan temiz bir kurulum yapmanı tavsiye ederim. Kurulum sırasındada 2. sırada verdiğim bootloaderi kurduktan sonra wifi veya herhangi bir sorun almassın.Arkadaşlar epey zamandır, hatta belki ilk kuranlardan biriyim. Zira yazılarım ta ilk sayfada görünüyor. Wifi de sorun yaşamıştım fixer ile çözdüm. Kasma işini de arkaplanda çalışan çoğu programı feda ederek aştım. Ancak bu gün öylesine bluetooth u açayım dedim ki, aynen wifi gibi işlev dışı. Herhalde benim gibi kimsenin de ihtiyacı olmuyor ki farketmemişler. Ya da belki 3.1.1 de çalışıyordur bilmem. Bilgiyi paylaşmak istedim. İyi günler...
Ben 3.1.1i kuramadım, kilitlenip kalıyor. Kernelden olabilir mi acaba?Evet bende kullanıyorum bir kasıntı söz konusu değil. Evet beyler nasıl gidiyor v3.1.1 ile Note 3 keyfi ben henüz bir hatayla karşılaşmadım![]()
Ben 3.1.1i kuramadım, kilitlenip kalıyor. Kernelden olabilir mi acaba?
Programları seçiyoruz ya orada kalıyorNerede nasıl kitlenip kalıyor
3.0ı kurup ota ile güncellersem de samsung logosunda kalıyor açılmıyor.. var bu 3.1.1 ile bi derdim de nedir anlamadım =) philz 6.0.4 kullanıyorum clean for new rom içinValla bilemiyorum bende hiç olmadı
buradaki zoot's Wipe script ile wipe yaptım, tekrar denedim 3.1 kuruldu, ardından da ota ile güncelledim. Şuan eposta durduruldu hatası dışında bi sıkıntım yok =)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızhocam linkteki dosyayi indir rom kurar gibi telefonuna flashla. Sonrasindada once telefona v3.1'i ondan sonra 3.1.1 i yukle dene.