Vodafone'dan almış olduğum 3GS 16GB (Modem Firmware : 05.14.02) Cihazımı 4.1 Update'den sonra "limera1n" ile JB yaptım.Lakin işlemden sonra birkaç sorun yaşadım.Birincisi şebeke gücü düştü.Yani şebekeyi tam çeken yerde dahi şuan 3-4 çentik seviyesinde alıyorum.İkincisi Cydia'dan program indirme esnasında iblacklist'i indirdikten sonra cihaz SAFE MODE'a girdi.Çıkartana kadar canım çıktı.IPHONE PC SUITE ile Fix Startup işlemi yaparak Safe Mode'dan çıkarttım.Programları kurdum çalışıyorlar.iblacklist programınıda kurdum lakin sanırım onda problem var sanki işlev görmüyor gibi.Blacklist'imde olan kişilerin çağrıları telefonuma rahat rahat geliyor : )))
Neyse ona bakacağız.
Ben şuan test ediyorum.Birkaç gün daha test ederek karşılaştığım sorunları yada izlediğim durumları sizlerle paylaşırım.
Bununla birlikte biraz önce GREENPOIS0N'un Twitter sayfasında şöyle bir mesaj okudum.
"We are making the responsible decision as suggested by @
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
and @
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
to delay greenpois0n while we implement the limera1n exploit."
İngilizcem çürüktür ama yinede anladığıma göre "limera1n" JB'inin bir EXPLOIT oldugundan bahsediyor ve kararlı bir JB için uğraştıklarından filan...
Sonuç olarak telefonumda ki tutarsız gelişmelere bakarak söylediklerinin doğru olduğunu düşünebiliriz.Ama farketmez baktık olmuyor çekeriz bir Restore : ))
Bekliyoruz Arkadaşlar...
Herkese iyi günler.