4.1 jb çıktı arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

mbquart417

Üye
bu sefer dfu moddan cıkamıyorum ıtunes basglanma resmı duruyor ıtunese baglıyorum orada dasadece baglandıgını gosterıyor ve restore secenegı var

--------------- Ekleme ---------------

ekranda yesıl damla ısaretı cıktıntan sonra hata verdı .. ne yapmam gerkıyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonun modeli ne?
tinyumbrella nın son sürümünü indir.onu aç kick recovery mod var oraya bas çıkar.

cmlkrc

cmlkrc

Üye
nadir delayed oldu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
belliydi.geohot olmasaydı napacaktık bilmiyorum.

cmlkrc

cmlkrc

Üye
gerçi unlock olmadık tan sonra pek bi işime yaramıyor ???

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bence yine geohot unlock u çıkaracak.bekleyeceğiz.

cortex47

cortex47

Üye
bişey sorcam ben bu jailbreak'i yaptım bilgisayardan uygulama nasıl yükleyeceğim? indirdim bilgisayara ama ipad'e nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum...

elizkundura

elizkundura

Üye
3gs yurtiçi turkcellden alınma jb oluyomu buna geo hot tüm 3gs lede olyuor diye yazılmış ama sürüm 3.1.3 yapabilirmiyiz jb saygılar

hakankurban

hakankurban

Üye
3.1.3 ne yapacaksın 4.1 e yükselt iyileştirmeler güncellemeler var 4.1 de jb yap daha iyi

elizkundura

elizkundura

Üye
new bootrom eski bootrom farkeder mi bunda yükseltip jb yapalım yani yada baseband farkeder mi bunda tavsiye edermisiniz

Maconis

Üye
Daha ben limera1 i bile kuramadım linkte ''No hotlinking to limera1n.com is allowed'' uyarısı veriyor
anlaşılan bir şeyler yerine oturuncaya kadar bulaşmamak lazım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
programı eklentiye ekledim.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Nadir kardeşim sayesinde şu anda istediğim uygulamayı [iphone 3gs 32 gb 4.1 jb] yukleiyebiliyorum tşk ederim nadir sagolasın...

--------------- Ekleme ---------------

Nadir kardeşim bu sfr başka bir sorun var :S uygulamalar yuklendı ekranda var ama basıyorum tam sımgesı cıkıyo acılcakken kendı kendıne kapanıyo neden olbılır

sezbatu

Üye
arkadaşlar jailbreak yaparken dfu mod wait yazısı çıktı yaklaşık yarım saat hiçbirşey olmadı programı kapattım teli açmak istedim ama açılmıyor yardım edermisin

Maconis

Üye
Nadir herşey için teşekkürler sayende tekrar uygulamalarıma kavuştum

hakankurban

hakankurban

Üye
nadir bey benim açtığım konular neden kilitleniyor öğrenebilirmiyim

mbquart417

Üye
Mrb arkadaslar trden alınma 3gs 16gb 4.1 yazılımı mevcut olan iphonuma soylenılen sekılde jb yaptım.. Emegı gecen arkadaslara tsk edıyorum..

MelodicForce

MelodicForce

Üye
Vodafone'dan almış olduğum 3GS 16GB (Modem Firmware : 05.14.02) Cihazımı 4.1 Update'den sonra "limera1n" ile JB yaptım.Lakin işlemden sonra birkaç sorun yaşadım.Birincisi şebeke gücü düştü.Yani şebekeyi tam çeken yerde dahi şuan 3-4 çentik seviyesinde alıyorum.İkincisi Cydia'dan program indirme esnasında iblacklist'i indirdikten sonra cihaz SAFE MODE'a girdi.Çıkartana kadar canım çıktı.IPHONE PC SUITE ile Fix Startup işlemi yaparak Safe Mode'dan çıkarttım.Programları kurdum çalışıyorlar.iblacklist programınıda kurdum lakin sanırım onda problem var sanki işlev görmüyor gibi.Blacklist'imde olan kişilerin çağrıları telefonuma rahat rahat geliyor : )))

Neyse ona bakacağız.

Ben şuan test ediyorum.Birkaç gün daha test ederek karşılaştığım sorunları yada izlediğim durumları sizlerle paylaşırım.

Bununla birlikte biraz önce GREENPOIS0N'un Twitter sayfasında şöyle bir mesaj okudum.

"We are making the responsible decision as suggested by @ and @ to delay greenpois0n while we implement the limera1n exploit."

İngilizcem çürüktür ama yinede anladığıma göre "limera1n" JB'inin bir EXPLOIT oldugundan bahsediyor ve kararlı bir JB için uğraştıklarından filan...

Sonuç olarak telefonumda ki tutarsız gelişmelere bakarak söylediklerinin doğru olduğunu düşünebiliriz.Ama farketmez baktık olmuyor çekeriz bir Restore : ))

Bekliyoruz Arkadaşlar...

Herkese iyi günler.

hamsikoli

Üye
Diyelimki yarın obursu gun jailbrek kaldırıp orjinal haline goturmek istedik. Ozaman ne yapmamız gerekir. Normal itunes ten backup aldım. Acaba bu iphone ilk aldığım hale getirirmi.

cptalperen

cptalperen

Üye
Diyelimki yarın obursu gun jailbrek kaldırıp orjinal haline goturmek istedik. Ozaman ne yapmamız gerekir. Normal itunes ten backup aldım. Acaba bu iphone ilk aldığım hale getirirmi.

direk istediğin versiyon la restore edeceksin itunesdan

Üst Alt