4.1.1. jeli bean geldi az evvel yukledim süper hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
sarj eski surumune gore cabuk gidio
kulakliktan radyodayken deistirme vardi bi kere basinca simdi direk kapanio uzun basili tutunca kapanirdi geri tusu ve ozellikler tusundaki titreimi kaldirmislar dogrust bi guncelleme deil cok ama cok eksikleri var bence vede wirless 2 de bir kesilip kesilip baglanio ben gicik oldum bu surume...

Anladim inşallah en kısa sürede 4.1.2 yayınlanır ve rahatlarsiniz :)

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
hayırlı olsun

71fatih

71fatih

Üye
S2 sahibiyim bu yorumları okuduktan sonra kesinlikle 4.1.1'e geçmeyeceğim. 4.0.3 le mutluyum: ?

E_yedi

Üye
Çoğu ülkeye dağıltıldı.Türkiye'den aldıysan büyük ihtimal TR romu yüklüdür ve 4.1.1 güncellemesi alabilirsin.Kies'e bağlamadan önce telefonunu doldur!

arkadasim benim telefon yurt disindan gelme s2. kiesle birturlu guncelleyemedim. su an 2.3.3 yuklu 4.0.4 e guncellemek istiyorum. ama kies hep desteklenemeyen yazilim gibi seyler cikti surum yukseltme bolumunde telefonu okudu yazilim yukseltme yerinde desteklenemeyen gibi seyler yaziyordu anlayacagin sebebi nedir. nasil guncelleyebilirim telefonu . yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar.

Software95

arkadasim benim telefon yurt disindan gelme s2. kiesle birturlu guncelleyemedim. su an 2.3.3 yuklu 4.0.4 e guncellemek istiyorum. ama kies hep desteklenemeyen yazilim gibi seyler cikti surum yukseltme bolumunde telefonu okudu yazilim yukseltme yerinde desteklenemeyen gibi seyler yaziyordu anlayacagin sebebi nedir. nasil guncelleyebilirim telefonu . yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar.

Odinden ROM yükle bence!

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
S2 ye ne zaman gelecek yaa. Birde o şarj %si nasıl oluyor. JB ile mi program mı ?

PremiumWork

PremiumWork

Üye
kardesm özelde seni bekliyorum :/

Muhammet kardeşim telefonunda bir sorun varmı hiç foruma uğramıyorsun bende bir olaydan dolayı 1 hafta uzaklaştım sorun varsa teamviewer'den hallederiz kardeşim.

The East

The East

Üye
ustteki resmi indircem ace ile arkadaslarimi kandircam s3 rom attim die

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
ustteki resmi indircem ace ile arkadaslarimi kandircam s3 rom attim die

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

İyi güzel düşünmüşsün de ordaki GT-I9300 yazısı ne olacak :D

suat1111

suat1111

Üye
    Konu Sahibi
sarj biraz azmı gidiyor sizcede

alikucuk

Üye
Bendede s3 war yazilim guncellemede jb yaviyodu indirdim kurarken %34 de hata verdi nasil yukleye bilirim. Yarim help :-D

blacktalon

blacktalon

Üye
androidin mi var derdin var bi güncelleme çıkıyor herkesde bi heyecan :)

samet18tr

Üye
bende s2 4.0.4 güncellemesi var...
jb cıktı mı cıkmadı mı anlayamadım kies de Cihazınız,Kies aracılığıyla yazılım yükseltmesini desteklemiyor diyor buna bir anlam veremedim yardımcı olursanız sevinirim jb ye geçmek istiyorum bir an önce

Üst Alt