4.0 berbatmış!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
4.0 berbatmış!!
Galaxy note guncellemeden once harikaydı simdi takılıyo,donuyo,netten atıyo,felaket ısınıyo,ve şarj hepten kötü ne olacagını bilen varmı?

FeC!

Üye
Berbat berbat dediler inanmadın. Bak ne oldu şimdi? (Unutmayalım Unutturmayalım!

Tepkiler: Amaru Shady

Mobilator

Emekli Yönetici
note için bilmem ama one x'te süper

Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve Cihanî Sultan

15097

Üye
herkes ice cream sandwich'ten sikayetci demekki gercekten var bir sorun ice cream sandwich'te

[ENGİN]

Üye
demekki hiçbir yazılım sorunsuz olmuyormuş

sadece bize özel değilmis bu takılmalar

Peocawe

Üye
Kim ne derse desin, Forever GingerBread!

galaxy s2 de gingerbread ile herşey daha hızlı ve akıcıydı, telefon daha az ısınıyordu, ics gerçekten berbat.

galaxy s2 de gingerbread ile herşey daha hızlı ve akıcıydı, telefon daha az ısınıyordu, ics gerçekten berbat.

Eheh birde şöyle düşünün direk ics ile satılan cihazlar var bunların genelde gingerbread 'a geri dönmeleri de mümkün değil

SII arada sırada hata raporu veriyo kırabilirim telefonu ama genel anlamda iyi yani şarjı falan iyi gidiyo , Ben türkiye romunu kullanmıyorum türkiye romu berbat ispanya romu gayet iyi

- - - Eklendi - - -

SII arada sırada hata raporu veriyo kırabilirim telefonu ama genel anlamda iyi yani şarjı falan iyi gidiyo , Ben türkiye romunu kullanmıyorum türkiye romu berbat ispanya romu gayet iyi

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Türkiye romu bilmem ama Xperia Pro'nun romlarında öyle ülke tanımı yok. 50 tane ülke tek romda olduğu için sıkıntı olmuyor Yani hepsi aynı rezalet.

s3 de hiçbir sorun yok ama s3 de gingerbread olsa fena olmazdı hani

Ben S3'ten vazgeçtim One S alacaktım babam 2. eli para etmez dedi 4s mi alsam ne

klongs

Üye
wipe data wipe cache yaptınmı

Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...