3ytl Ye Sx1 Kapağı.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cmert

cmert

Üye
    Konu Sahibi
3ytl Ye Sx1 Kapağı.....
tahtakaleyi ve doğubank civarını didik didik edip cep tel aksesuerları satan bir handan bulduğum kapaklar.(hacıoğulları iş hanı)<span style="font-size:18pt;line-height:100%">3ytl</span> olmasına rağmen kapaklar baya iyiler.(daha önce kullandığım yansanayi kapaklara göre)siyah ve gümüş olan arasında kararsız kaldım ve gümüş olanı takmaya karar verdim.yan tuşlarla süper uyum sağladı.baya da güzel oldu

halili06

Üye
kardes cok ıyı bulmussun yaw ben ankarayı aradım ama bulamadım eger yolun duserse sparıs werme ımkanımız warmı kardes eger olursa bana haber werırımısın [email protected]

cumcum23

Üye
eywallah abi ama eskişehirde galiba hiç yok + bide ben kapakların nası takıldığını bilmiyom daha hiç çıkarmadım kapağı nası oluyo bi özel gönderiwerin

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İşportada bile eminönünde tabi bulabilirsen 5 ytl ye satıyorlar..

RockFord Fosgate

Üye
fıyat super goruntu super&#33;&#33;&#33;&#33;helal walla cook ıyı bulmusun

darkwolf

darkwolf

Üye
hakketen fıyat cok ii
bn canakkale/canda oturuyorum sx1 namına hıc bısı yok
kalede bıle yok

hep 6600 we nokıa modelleri cıkartıyolar onume gına geldı artık

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
sirkeci/hamidiye caddesi/altın han/kat1/no63-68 lider gsm marketing sx1 için herşey orjin çıkma kapaklar,yan sanayi kapaklar,aksesuarlar vs vs

yazması benden gitmesi sizden bu kadar basit

cmert

cmert

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(halili06 &#064; Feb 20 2006, 02&#58;52 PM) [post=282442]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> kardes cok ıyı bulmussun yaw ben ankarayı aradım ama bulamadım eger yolun duserse sparıs werme ımkanımız warmı kardes eger olursa bana haber werırımısın [email protected] [/b][/quote]

yardımcı olmak isterdim ama şu an okul nedeniyle ıspartadayım.şansına küs

Fransuvain

Üye
Bende Aldım Ama Bana 1 YTL Kazık Atılar 4 YTL ye Aldım İsteyen Olursa Alırım Sizede...

RockFord Fosgate

Üye
N70 kapagı bulabılırmısınız yaw:???

perfectlover

Üye
Hacıoğulları işhanı ha&#33; Tam adres verebilir misin? Bu arada ayaklarına sağlık.

Fransuvain

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Feb 21 2006, 09&#58;17 PM) [post=283462]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

Nokia nın Tüm Model Kapakları 1 YTL 4-5 Kqişi İsterse Gider ALırım Yollama İşinide Halederiz...

turgay89

turgay89

Üye
<div class='quotetop'>(Fransuvain &#064; Feb 22 2006, 04&#58;52 PM) [post=283976]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Feb 21 2006, 09&#58;17 PM) [post=283462]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

Nokia nın Tüm Model Kapakları 1 YTL 4-5 Kqişi İsterse Gider ALırım Yollama İşinide Halederiz...
[/b][/quote]

abi ben alırım 2-3 tane.. izmitte okulda arkadaslara da soylerim toplam 5 tane alırız.. peki nası/ nerde buluscaz?? ben izmitteyim olmazsa bi gun istanbula gelirim..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
N70 kapak değil kasa değişiyor..

FrontmaN

FrontmaN

Üye
3 ytl ye 6600ında kapağı var.

Fransuvain

Üye
<div class='quotetop'>(turgay89 &#064; Feb 22 2006, 05&#58;38 PM) [post=284013]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(Fransuvain &#064; Feb 22 2006, 04&#58;52 PM) [post=283976]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

[/b][/quote]

abi ben alırım 2-3 tane.. izmitte okulda arkadaslara da soylerim toplam 5 tane alırız.. peki nası/ nerde buluscaz?? ben izmitteyim olmazsa bi gun istanbula gelirim..
[/b][/quote]

sizin alcağınız kapak modeline göre bi fiyat çıkarırız olmasa kargo yadi otobüs firmlarıyla gönderim yaparız isteyen olursa msn = [email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt