ultrAslan.sefer
Üye
çıkmaması lazım çıkarsa yazarsınarkadaşım kurdum yapmış olduğun firmwareyi şu anlık bir hata göremedim, görürsem yazarım.
,
yazılım dosyalarını tek tek elle seçerek atmayı denebeyler biri yardım etsin lütfen...herşeyi yaptım ama en son flash lama işleminden önce baktım türkçe dil desteği göremeyince vazgeçtim yazılım yüklemekten...neden türkçe dili çıkmadıbi yerde hata mi yapıyorum
eyw kardeşTeşekkürler güzel paylaşım...![]()
1.si hata değil onu bilerek öyle yaptımbugünki upload ile fark ettiğim hatalar 2 tane
1- tuş kilidini açmak için sürükleyin sensörle dönmüyor hep dik çalışıyor
2- mediabar çalışmıyor
1.si hata değil onu bilerek öyle yaptım
2.si de kesinlikle öyle bi hata yok tekrar yazılımı at ya da hard format at
önemli değil kardeşflash'tan sonra hard format attım media bar çalışmıyor üstelik senin cfw'nin üstüne attım yani bugünki uploadını
----------Eklendi @ 00:04:29 ---------- Yazıldı @ 00:03:14 ----------
tekrar flash atınca düzeldi laf kalabalığı yapmak istemezdim kusura bakmayın
evet kurabilirsinizBunu nokia 5800 orijinal v6 sürümünün üzerine kurabilir miyiz?
bug vardı kaldırmak zorunda kaldımküçük q klavyeyi kaldırmışsın![]()
kayar kapak ayarları kaldırıldı ekran widget leri sorunsuz Tr t9 ekli Qt içinde QT ve QT mobility kurduktan sonra 5800 uyan bütünü Qt program ve oyunlarını kurabilirsinz,3.part uygulamalarına gerek yokturMatrix kardes bu fw de kayar kapak ayarları kaldrldmı.Ekran widgetlernde skntı varmı,medıabar calsymu? Tr t9 ne durumda az blglendrrsen sevnrm..Qt calsymu.Fw nin stabil calsması icin 3.Parti uygulamalara gerek var mı? Ben program ve oyun kuran brsi deglm de
evet red için ama tuş kilidi mavi yani farketmez,Jaf la atmayı dene sorunsuz atarsınPhoneix ile yükleyemedim. 5800 mavi benim ki bu kırmızı için herhalde
ben bi hatasına rastlamadım zaten bi çok kişi kurdu olsa yazarlardıKardesm guzel gercekten anna ikonlusunu yuklycem..Senn gözune carpanbir hatası var mı?begenerek indrdm bi fw elmde brkac fw bulunmakta karar weremedm de
![]()