3'ü 1 Arada(Belle.N8 & Anna İkon)5800-V60 C6-V42

Sponsorlu Bağlantılar

mehmet_gsgs

mehmet_gsgs

Üye
v101 e yükleyebilir miyiz bunu ?

essenyel

essenyel

Üye
teşekkürler kardeşim ama buna tema değişikligi yaptıgımda xm tuşu çalışmıyor buda tema iconlarından kaynaklı olabilecegini düşündüm bunun sorunu düzelte bilirmisin?

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeşim ama buna tema değişikligi yaptıgımda xm tuşu çalışmıyor buda tema iconlarından kaynaklı olabilecegini düşündüm bunun sorunu düzelte bilirmisin?
tema değişikliğini rofs2 de mi yaptın?

Orodruin

Üye
Batarya modu için gerekli dosyayı upload edip koyabilirmisiniz?

Yani direk telefonun gereken klasörüne yükleyeyim o mod için gerekli kodu ?

Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saygılar.

metars82

Üye
eline sağlık.yükleyince deneyimlerimi paylaşırım

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Batarya modu için gerekli dosyayı upload edip koyabilirmisiniz?

Yani direk telefonun gereken klasörüne yükleyeyim o mod için gerekli kodu ?

Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saygılar.
keşke biraz araştırsanız:

estami

Üye
Djmatrix FW güzel lakin;

1- Killme yüklenmiyor
2- Arayanın ismini söyleyi açık yaptığım zaman ses çıkmıyor birde telefonun zil sesi 1 kez çalıyor sadece (Aylin sana göre gereksiz ama yüklersen iyi olur bizler için)
3- Hız muhteşem ama batarya çok az gidiyor

Bu 3 sorun için güzel bir güncelleme beklemekteyiz.

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Djmatrix FW güzel lakin;

1- Killme yüklenmiyor
2- Arayanın ismini söyleyi açık yaptığım zaman ses çıkmıyor birde telefonun zil sesi 1 kez çalıyor sadece (Aylin sana göre gereksiz ama yüklersen iyi olur bizler için)
3- Hız muhteşem ama batarya çok az gidiyor

Bu 3 sorun için güzel bir güncelleme beklemekteyiz.
Anna ikon da mı Killme hata veriyor??

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
wallaha helal olsun onnumara olmus harıka harıkaaa v001 kullanıyordum sımdı bunu kullanıyom super oldu once v 60 yaptım baktım hack yok bunu kurdum super otesı

bjk747579

Üye
link nerde:vur

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
wallaha ozellıkle mesaj kısmı harıka sayılar harfler bır yerde ben sımdılık eksık gormedım ole yenı yukledım gercı ama sımdıden super :D
iyi günlerde kullan :)

nasıl yani??? linkler yerinde ve sağlam

cncsenol

cncsenol

Üye
ellerine sağlık şuan kullanıyorum ancak her zamanki gibi karşılaştığım sorunlarımı sıralıyorum onun haricinde gayet güzel bir çalışma ve hız olarakda gayet memnunum :)
1-keylock yüklemeye çalıştığımda dahili bileşen hatası alıyorum
2-tuş kilitlendikten sonra tema efeklerinde sorun oluşuyor
3-e-posta sürekli bağlanmak için uyarı veriyor bunu nasıl otomatik yapabilirim?

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
ellerine sağlık şuan kullanıyorum ancak her zamanki gibi karşılaştığım sorunlarımı sıralıyorum onun haricinde gayet güzel bir çalışma ve hız olarakda gayet memnunum :)
1-keylock yüklemeye çalıştığımda dahili bileşen hatası alıyorum
2-tuş kilitlendikten sonra tema efeklerinde sorun oluşuyor
3-e-posta sürekli bağlanmak için uyarı veriyor bunu nasıl otomatik yapabilirim?
yeni güncellemede keylock rofs a gömüldü
tema efktinde ne gibi bi sorun oluşuyor ben de bi şey yok?
e posta pek kullanmadığım için bilmiyorum :)

estami

Üye
Anna ikon da mı Killme hata veriyor??

Evet onda sorunu çözdüm aslında silerken bir tane killme dosya kalıntısı var resource apss içinde onu sildim yeniden tüm halini rofsa gömdüm killme halloldu.

Ama asıl sorun Aylinde(Ses dosyasında) rofs'a gömsemde orjin hali ilede kullansam "arayanın ismini söyle çalışmıyor ve zil sesi bir kez sesli çalıyor sonra ses çıkmıyor yani dışardan rofs'a müdahale edince değişiklik olmuyor olmadığı gibide ayarı bozuluyor onun içinde güncellersen FW'yi bildiğin için senin düzenlemen gerekir"

Birde batarya az gidiyor.

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Evet onda sorunu çözdüm aslında silerken bir tane killme dosya kalıntısı var resource apss içinde onu sildim yeniden tüm halini rofsa gömdüm killme halloldu.

Ama asıl sorun Aylinde(Ses dosyasında) rofs'a gömsemde orjin hali ilede kullansam "arayanın ismini söyle çalışmıyor ve zil sesi bir kez sesli çalıyor sonra ses çıkmıyor yani dışardan rofs'a müdahale edince değişiklik olmuyor olmadığı gibide ayarı bozuluyor onun içinde güncellersen FW'yi bildiğin için senin düzenlemen gerekir"

Birde batarya az gidiyor.
Aylin veya arayanın ismini söyleme çalışmaz çünkü onları kalıcı olarak sildim,çok gereksiz bence
Batarya modu da attım bu gün güncelleme gelecek

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Linkler güncellendi :)

estami

Üye
Ellerine sağlık ama arayanın adını söyle ekledinmi yoksa kaldırdınmı tamamen (bana lazım onun için soruyorum o özelliği kullanıyorum)

erkin2503

Üye
ekran döndürülünce msjlarda nasıl görünüyor

Üst Alt