herşey tamam da anna ikonları göremedim ? ekstra bişeymi yapmam gerekiyor? benim ikonlar neden değişmedi?
birde şimdi farkettim sensör açık olmasına rağmen ekran yan dönmüyor ? saygılar

fw atabilen bir adam elbette bunu bilirevet açık hard format dahil her yolu denedim ama sensörü çalıştıramadım
peki ikonlar neden değişmedi bende? bunun sebebi nedir kardeşim? saygılar
iyi günlerde kullanemeğinize sağlık çok güzel olmuş
N8 ikonu indirmişsindir hiç bir sorun yok fw lerdeherşey tamam da anna ikonları göremedim ? ekstra bişeymi yapmam gerekiyor? benim ikonlar neden değişmedi?
birde şimdi farkettim sensör açık olmasına rağmen ekran yan dönmüyor ? saygılar
Kilme dahili bieşene hatası vermesi normal çünkü fw den sildim,aylin i de gereksiz bi şey olarak gördüğüm için sildimDjmatrix Killme (Dahili bileşen hatası veriyor) bir dosya kalmış ben yeniden NFE ile açtım sildim yeniden Killme dosyalarını NFE ile içine attım sorun kalmadı birde Aylin yok hani isteyen olursa diye(Bilgin olsun diye yazdım) bunları ekledim yeniden flashladım sorunsuz ve hatta mükemmel oldu ellerine sağlık
Amatörsem benmkinden iyisini yapta görelimİz[Mir]Kan;3987557' Alıntı:Adam amatör şimdi sizde çok şey beklemeyin fwden
ilk sayfada 2 link varilk sayfada ki iste link yazan linkten indirdim kardeşim başka bi link varmı ki?
teşekkürler rocky_maraz birileri gururuna yediremiyor,iyi günlerde kullan....dikkat etmemisim simdi gördüm teşekkür ederim.. Ayrıca fw amatör değil gayet başarılı...
gelmez4x4 menülü olarak gelir mi?
modunu verebilirim eğer yapabiliyorsan??ne demek rica ederimv60.0.003'ten sonra bu CFW'ler iyi oldu saol djmatrix

qt ve qt mobil i kurdun mu??Nokia mağazadan qt tabanlı bir uygulama yüklediğimde 958 kb boyutunda bir şey indirmek istiyor indir dediğimde indiriyor fakat telefona yüklerken hata veriyor. Acaba nedeni ne olabilir
Artık nokia mağazadan qt tabanlı hiç bir uygulama yüklenmiyor. Bunun dışında hiç bir hata yok..
evet kurdum kurarken pips upgrade gibi bir hata verdi ama kurdu yinedeqt ve qt mobil i kurdun mu??
Ovi üzerinden Qt programlarını kurmuyor bu sorunu çözmeye çalışıyorum,bende yeni farkettimevet kurdum kurarken pips upgrade gibi bir hata verdi ama kurdu yinede
nokia mağazadan dukto yükleyeceğim ama yükleyemiyorum diğer qt ile yapılan uygulamalarıda yükleyemiyorum