djmatrix
Üye
bu v60 zatenhocam v60 içinde çıkaracak mısınız?[/QU evet![]()
bu v60 zatenhocam v60 içinde çıkaracak mısınız?[/QU evet![]()
o zaman bizde bir ara yüklerizbu v60 zaten![]()
tekrar teşekkürler.benim fikrimce en iyi cfwlerden birisi budur.
ne gibi?? 7-8 saat bu fw yle uğraştım en az 10 defa yazılımı atıp eksiklikleri kapattım,neye dayanarak öyle bi şey dedin merak ettimİz[Mir]Kan;3980041' Alıntı:Dostum fwnin eksiklikleri var yarım saatte yapılmış bir fw gibi.Temiz porttan buna geçenler sadece görsel yönden tatmin olacaktır
evet çözüldüAçılıştaki rehber saat sorunu çözüldü mü?
usta kusura bakma ama bulduğun bulabiliceğin en iyi fw budurİz[Mir]Kan;3980041' Alıntı:Dostum fwnin eksiklikleri var yarım saatte yapılmış bir fw gibi.Temiz porttan buna geçenler sadece görsel yönden tatmin olacaktır
kullanmaya bağlı pek kullanmadığında en az 3-4 gün gidiyorpill durumu nasıl kaç gün gidiyoo deneyen varmı 4gün gidiyorsa hemen yüklerim vallah
teşekkürlerusta kusura bakma ama bulduğun bulabiliceğin en iyi fw budur
v52.101 den daha hızlı oldu bu,hem gerekyok ki 101 ev52.101 icin isteriz
s60^3 uygulamalarını desteklemez bu sadece ev ekranı ve sistemsel mod lar içeriyor,işetim sistemi aynıteşekkür yükledigim ilk cfws60 ^3 uygulamalarını desteklermi acaba
başka link derken???başka link yok mu
indiremiyorum yarıda kesiliyor sonra da indiremiyorumbaşka link derken???
senn int te sorun vardır şimdiye kadar böyle bir sorun yoktuindiremiyorum yarıda kesiliyor sonra da indiremiyorum
indiremiyorum yarıda kesiliyor sonra da indiremiyorumbaşka link derken???
ne gibi?? 7-8 saat bu fw yle uğraştım en az 10 defa yazılımı atıp eksiklikleri kapattım,neye dayanarak öyle bi şey dedin merak ettim
evet çözüldü
).Şu performans modları ve mediabar editleyebilsem iyi olucak çünkü çevrimiçi paylaşımı silmene rağmen mediabarda duruyoramblow da msj lar açık kalmıyor,bi yanlışın olmasın??sensörlü tuş kilidini bilerek atmadım,dark ve light temasını da bilerk silmedim,2. ev ekranındaki saati de bilerek kaldırdım,mediabar da haklısın benmde şimdi dikkatimi çektiİz[Mir]Kan;3982431' Alıntı:En basitinden ramblowda mesajların açık kalması örnek.Ama genel olarak iyi iş çıkarmışsın.Dark-Light gibi temaları silersen(ben sildim gerçi), sensörlü tuş kilidi(bunu da ben ekledim istersen modu atabilirim), 2. ev ekranında saatin olması (bunu da kendime ekledim).Şu performans modları ve mediabar editleyebilsem iyi olucak çünkü çevrimiçi paylaşımı silmene rağmen mediabarda duruyo
mediabar a bluetooth swich atabilirim