3'ü 1 Arada(Belle.N8 & Anna İkon)5800-V60 C6-V42

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
yorumun için tşk ler benm için bir fw reklamsız,sade olmalı bunu her zaman dile getiriyorum ben bildiklerimi yapyorum beğenen indiriyor zaten reklama ihtiyacım olmuyor yani,
Bu yazılımda sertifika hatası almazsın,alsan bile rompatcher dan Install Server RP+ ve Open4all RP+ bunları aktif et,yine sertifika hatası alırsan ki bu çok zor başka bir program bul
O üç dosyayı yüklemiş olman yeterli diğerleri önemli deil,yeni güncellemeler gelecek...

Tamam dostum söylediklerini deniyeceğim sana iyi çalışmalar.

Orodruin

Üye
Şu ana kadar indirdiğim en iyi CFW bu.

20-30 tane yazılım denemişimdir böyle orjinal sade ve iyi olanını görmedim.

Diğer başlıklardaki oynanmış CFW ler gibi değil. Orjinallik stabilite ve hızı gerçekten çok iyi.
İlerde BELLE İkonlu olanı da mutlaka bekliyorum.

Yapan arkadaşın eline koluna emeğine sağlık.

Şiddetle tavsiye ederim.

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Tamam dostum söylediklerini deniyeceğim sana iyi çalışmalar.

eyw arkadaşlar iyi günlerde kullanın...

cncsenol

Üye
uzun süredir bu fw'yi kullanıyorum hız olarak gayet iyi ancak birkaç şey sormak istiyorum affınıza sığınarak
1-rehber saat olayı olayını çözdünüz mü
2-telefonunum yan taraftaki tuş kilidi sorun olduğu için ekrandan telefonun kilidini açıyorum acaba tuşları kilitlemek içinde bir kısayol var mı, slideunlock yükledim ama sizin tuş kilidi ile çakışıyor ve iki tane tuş kilidi açma uygulaması ile karşılaşmış oluyorum ya tuşları kilitlemek için kısayol bulmam gerekiyor yada tuş kilidi eklentisini kaldırmam gerekiyor
3-ayarlar bende yavaş açılıyor, çok sık sensörü kapatıp açan ve tema değiştiren birisi olduğum için ayarlara sürekli giriyorum hızlı erişim her zaman iyidir...
buram buram reklam kokan hata dolu fwler ile uğraşmak istemiyorum çalışmalarınızın devamını ve yardımlarınızı bekliyorum

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
1.Şu an için çözülmedi
2.http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-sistem-araclari/keylock-v1-0-a-429000.html
3.En hzılsı şuan için bu kadar

eç038

Üye
cfw gerçekten müthiş ama birşey istesem yapabilir misin acaba ????

eç038

Üye

kullanımı süper bi cfw olmuş gerçekten .. nokia nın orjinalinden iii hatta lakin tlefonun mesaj geldiğinde menü ışığının yanması çok hoşuma giden bir özellikti... ama bu cfw de normalde de durduk yere yanıp sönüyor... çağrı geldiğinde veya mesaj geldiğinde menü ışığını yanıp söner hale getirip o şekilde de upload eder misin hocam rica etsem ???

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Sadece mesaj ve çağrı geldiğinde ışık yanmasını istiyorsan telefon ayarlarından bildirim ışıklarına girip bekelemede ışığını kapatman yeterli

coook teşekkür ederimmm ya saol klavyene saglık

eç038

Üye
Sadece mesaj ve çağrı geldiğinde ışık yanmasını istiyorsan telefon ayarlarından bildirim ışıklarına girip bekelemede ışığını kapatman yeterli

tamam yaa istediğim gibi oldu üstad ... süper olmuş.. hele şarj sıkıntısı habiden yok.. çok teşekkür ederim

suanda kullanıyorum muthis bi cwf :-) ilk kez kurdum valla çok memnunum teşekkürler kardeşim.

tşkler arkadaşım. denemeden sonra tekrar bi teşekür mesajı atarım.

kardeşim benim yazılım da v52.0.101 bu fwyi nasıl yüklerim biraz bakındım ismini değiştir filan demişsin ama bi yardımcı olursan sevinirim