djmatrix
Üye
-
Konu Sahibi
-
bende bu gün güncellemeyi düşünüyordumsüper yaaayarın yüklerim süpersin demekki icime dogmus
bu soruyu pek anlamadım ???biraz önce baktım yok dedi. sen bunu __djmatrix neye göre söylüyorsun ki
bende bu gün güncellemeyi düşünüyordumiyi günlerde kullan...
----------Eklendi @ 20:06:21 ---------- Yazıldı @ 20:04:56 ----------
bu soruyu pek anlamadım ???
iyi günlerde kullan kardeşeywallah saolasın eline sağlık
buyur kardeş : http://www.maxicep.com/www.maxicep....-port-5800-5230-5530-x6-70-mb-ram-517260.htmlhttp://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-port-5800-5230-5530-x6-70-mb-ram-517260.htmlhocam öncelikle eline sağlık çalışmanı beğendim allah kısmet ederse bugün yüklemek istiyorum ama şu resimli anlatım verdiğin sayfadaki tüm linkler ölü ve ben google de ne kadar araştırma yaptıysam da 3 ünü de bulamadım linkleri koyabilirsen sevinirim herkese iyi akşamlar...
şimdilik yok gibiusta anna süper olmuş. Yükledikten sonra ilk defa giriyorum nete anca teşekkür fırsatı buldum5 gündür kullanıyorum ve cok memnunum. Bisey sorcam. Biliyorum cok soruyorum ama hani c6-01, c7 ve n8 modellerine anna ile birlikte iphone gibi dikey ekranda qwerty klavye de geldi diye biliyorum. Bunu 5800 cfw için uyarlama gibi bi şansın var mı
olsa var yaa mükemmel olurşimdilik yok gibi
Teşekkürler
iyi günlerde kullanın arkadaşlararkadaşım varya emeğine saygı.gerçekten çok güzel yapmışsın.çok teşekkür ederim.bravo yani.
hayırlı olsun pişman olmazsınilk defa telefonu flashladım çok güzel oldu kardeşim ellerine sağlık
hard format atmayı dene bende sorunsuzmüdür 15 temmuz sürümü vardı son sürüme güncelledim harikasın da
normal ekrandayken qwerty klavye acılmıyo ya
arkadaşım diğer sayfa ve konulara bi bakabilirsen istediğin şeyi bulursunarkadaşlar nasıl kuruluyor bu...yardımcı olurmusunuz
hard format atmayı dene bende sorunsuz
aynen bende de sorunsuz hard format düzeltir
bir sonra ki fw de eklenecekgayet problemsiz bir sürüm olmuş, elinize sağlık.
fakat, e-posta ve mail for exchange eksikliği benim için kayda değer. şayet imkanınız varsa bu ikisini tekrar eklemenizi rica ediyorum. bu kadar memnun kalmışken, sırf google sync için farklı bir fw'e geçmek istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?