Telefon Tavsiyesi 3G ve Wifi destekli telefon ?

Sponsorlu Bağlantılar

anil_sz

anil_sz

Üye
    Konu Sahibi
3G ve Wifi destekli telefon ?
Çok araştırdım ancak istediğim telefonu bulamadım.
Öncelikle aradığım telefon tuşlu ve 3Gli olmalı wifi ve kamera olmasada olur.Şimdi telefonda olmasını istediğim şey whatsapp viber ve skype yi sorunsuz kullanabilmem internet uzerinden arama yapmak için.Aklıma gelen iki cihaz var Nokia E51 HTC Cha cha ve Blackberry modelleri bunlarin disinda sizden öneriler bekliyorum arkadaslar.

AlexsandroZ

AlexsandroZ

Üye
Htc cha cha almalısın.Çünkü whatsapp viber felan andoidin uygulamaları.Hem tuşlu takıntın nedir :D

2463912

Kapalı Hesap
Ne çok şey istedin panpa

nokia_belle

nokia_belle

Üye
e51'e viber varsa bile sadece mesajlasma vardir

• Beğen
Tepkiler: anil_sz
anil_sz

anil_sz

Üye
    Konu Sahibi
Htc cha cha almalısın.Çünkü whatsapp viber felan andoidin uygulamaları.Hem tuşlu takıntın nedir :D

:D takintim falan yok sadece iste kullanicagim ufak tuslu saglam ozellikli bir cihaz ariyorum bende 9300 var bizim iste biraz sikinti buyuk ve dokunmatik cihaz.Dual sim alip is telefonu olarak kullanmak istiyorum yeni alcagimi...Açıklayıcı olmuştur umarım :)

• Beğen
Tepkiler: AlexsandroZ
AlexsandroZ

AlexsandroZ

Üye
:D takintim falan yok sadece iste kullanicagim ufak tuslu saglam ozellikli bir cihaz ariyorum bende 9300 var bizim iste biraz sikinti buyuk ve dokunmatik cihaz.Dual sim alip is telefonu olarak kullanmak istiyorum yeni alcagimi...Açıklayıcı olmuştur umarım :)

Sen en iyisi Htc cha cha hem android o söylediğin uygulamaları rahat bir şekilde kullanırsın.

• Beğen
Tepkiler: anil_sz ve 2463912
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Arama yapmiyacaksaniz ucuz çin malı androidler diyecegim ama onlarda radyasyon riski fazla,uygun bir android yada uygun bir ios isinizi gorecektir,aslinda butcenizi belirtirseniz daha iyi yardimci oluruz

• Beğen
anil_sz

anil_sz

Üye
    Konu Sahibi
Arama yapmiyacaksaniz ucuz çin malı androidler diyecegim ama onlarda radyasyon riski fazla,uygun bir android yada uygun bir ios isinizi gorecektir,aslinda butcenizi belirtirseniz daha iyi yardimci oluruz
Hem gercek anlamda hem mecazi anlamda kanser olmak istemiyorum :D o yüzden çin malı olmasın.bütcem de 500 e kadar ikinci elde olabilir.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
ikinci el samsung s2 tavsiye ederim o fiyatlara bulunuyor hemde o uygulamalar konusunda sizi yari yolda birakmaz

• Beğen
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Dokunmatik istemiyorsaniz qwerty klavye,android,samsung'un ekrani dokunmatik olan 1-2 modeli var htc cha cha var ama istekleriniz dogrultusunda kisitli modeller var

türkügözlüm22

Üye
anil_sz aradığın telefon sony ericsson elm ( tuşlu . 5 mp süper kamera ve wifi var )

man20

man20

Üye
anil_sz aradığın telefon sony ericsson elm ( tuşlu . 5 mp süper kamera ve wifi var )
canım bari alıntı yapsaydın adama en azından konuya msj yazıldığını görür. konu 9 ay geçti adam alacağını almıştır artık.

Üst Alt