3g unrestrictor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DELTATEAM

Üye
    Konu Sahibi
3g unrestrictor
iosdan androidos a yeni gectim ve iosda olan bir uygulamanin benzerini ariyorum telefonu rootladim o sebeple root gerektiren uygulamalarida onerebilirsiniz...gelelim ihtiyac duydugum uygulamaya malumunuz bazi uygulamaalar gerek sd dosyasi cekmek icin gerekse multiplayer icin wifi istiyor bunu gsmin sagladigi internet uzerinden indirebilirmiyiz ozellikle dungeon hunter 3 ü multiplayer oynamak icin bunu ariyorum :)

yakup_281

yakup_281

Üye
çoğu oyun 3g den indirmeyi destekliyor birde bende wifi yok vodafone cepnet var mesela asphalt 6 yı 3g ile oynayamıyordum wifiyi açıp bağlantı olmadan 3g ile online oynuyordum

DELTATEAM

Üye
    Konu Sahibi
bende samsung galaxy s 3 var turkcell sınırsız kullanıyorum dedigin gibi wifiyi açıp denedim lakin olmadı :(

yakup_281

yakup_281

Üye
dh3 te mi olmadı? google de 3g nasıl oynarız diye arat yada direk xdadevelopers sitesinde ara

DELTATEAM

Üye
    Konu Sahibi
hicbiryerde yok bilen varsa yardimci olursa cok makbule gecer

TheSandwich

Üye
bnde vdfn cpnet var onunla mc3 oynuorm fkat adil haklar oncesnde. Hernyse online oynmak icin wifi ac hicbiryere baglnmana gerek yok sora tlf netini ac ( bu arada ayarlara gir orda kablosuz ag fln var ona gir mobil aglar yazar onun icinde ag modu ona tikla ve sadece wcdma yap bu uslem tlfonunuzn sadece 3g acik olmasini saglar dha hizli net akisi olur) oyna gir oyna . Cok karisik yazdm ama anlarsn heralde

DELTATEAM

Üye
    Konu Sahibi
bnde vdfn cpnet var onunla mc3 oynuorm fkat adil haklar oncesnde. Hernyse online oynmak icin wifi ac hicbiryere baglnmana gerek yok sora tlf netini ac ( bu arada ayarlara gir orda kablosuz ag fln var ona gir mobil aglar yazar onun icinde ag modu ona tikla ve sadece wcdma yap bu uslem tlfonunuzn sadece 3g acik olmasini saglar dha hizli net akisi olur) oyna gir oyna . Cok karisik yazdm ama anlarsn heralde

dedigini yaptim ne yazikki olmadi

TheSandwich

Üye
ozmn internet hizi çok yavaş olduğu için olmuo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt