3G sorunu, arama gelmiyor, yapılmıyor mesaj falan da gelmiyor !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazyceyo34

Üye
    Konu Sahibi
3G sorunu, arama gelmiyor, yapılmıyor mesaj falan da gelmiyor !
Arkadaşlar 3G ye geçeli 24 saat oldu hatta daha fazla şebeke kısmında 3G yazıyor ama bana yapılan aramalar gelmiyor ve benim yaptığım aramalar da da bazen şebeke kapsama alanı dışında yazıyor. Acaba birkaç gün daha beklemeliyim yoksa müşteri hizmetleriyle bu konuda görüşme yapmalımıyım ? 8091i arayınca hat düşünce konuşma esnasında 3g kaboluyor bazen normal şebeke işareti geliyor ya anlamadım gitti nolur yardım edin.

--------------- Ekleme ---------------

Birde birşey daha soracağım bu 3G bir ay boyunca ücretsiz sonra bu şebeke tipi içindemi para ödeyeceğiz :S geçmez olaydımya ben eski 2gmi istiyorum :D

darülmendep

darülmendep

Üye
Forumda 2g'ye geçiş var istersen bi incele. Ayrıca 3g'de 1 saat görüntülü görüşme ve 1 saat mobil tv hediye

arslansem

arslansem

Üye
Bulunduğunuz yere bağlıdır bu

crazyceyo34

Üye
    Konu Sahibi
Bulunduğunuz yere bağlıdır bu

Valla 2g mis gibi çekiyor şimdi geçtim yok arkadaşım Türkiye'de yeni çıkan bir teknolojiyi hemen kullanmayacaksın 1 yıl sistemini oturtacak adamlar fiyatlar rekabetten dolayı ucuzlayacak öyle alacaksın yoksa benim gibi oluyorsun :).

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Arkadaşım 2G nin çektiği her yerde 3G çekseydi keşke ama yok öyle bir durum.. Zaten operatörler de belirtiyor bunu 3G sadece şehir merkezlerinde kullanılabilmektedir diye..

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
3G şebekesinin tam sınır noktasında bulunduğundan dolayı bunlar olmaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt