Telefonumda 3G Çekiyor Fakat Telefon Kapalı Olarak Görünüyor Arama, Mesaj vb. Şeyler Yapılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

MusTy57

MusTy57

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumda 3G Çekiyor Fakat Telefon Kapalı Olarak Görünüyor Arama, Mesaj vb. Şeyler Yapılmıyor
Değerli üstadlarım Samsung L760 ile ilgili(tellemi ilgili bilmem artık) Bir Problemim Var

1) 3g destekli bir telefon ama 3g başladı başlıyalı telefona ulaşılamıyor hat cekiyor görünüyor sınırlı servis uyarısı veriyor görüntülü arama yapmak istiyorum aramıyor arayınca önce bağlanıyor diyor ardından arama sonlandırıldı diyor sorun nerde anlayamadım şebeke ayarlarından 900-1800 'ü seçince sesli arama yapılıyor doğal olarak görüntülü arama yapılmıyor.....

Ama ayarları otomatik veya UMTS (3g) olarak seçince arama yapmıyor sınırlı servis diyor.... Mecburen telefonu 900-1800 şebeke frekansında kullanıyoruız 3G de kullanamıyorum çok müzdaribim bu konuda yardımcı olursanız çok sevindirirsiniz...

birşey daha eklemek istiyorum
amcamdada aynı telefon var benimle 2mizin telefonundada 3g seçiyoruz çekiyor onun telefonda herşey çalışıyor çok güzel bi şekilde fakat benim telefonda çalışmıyor aynı yerde oldugumuz halde

M3L!H

M3L!H

Üye
Telefon ayarlarından-->şebeke-->UMTS'yi aç.

MusTy57

MusTy57

Üye
    Konu Sahibi
denedim ondada 3g geliyor fakat aynı şekil tel kapalı gibi

baspinar

baspinar

Üye
Arkadaşım özellikle sunu diyeyim sana 3G daha tam anlamıyla faliyete gecemedi cogu yerde cekmiyor sen ona bir bak daha sonra hatıın neyse müşteri hizmetlerini ara 3G ayarlarını yollamasını iste inşallah düzelir

MusTy57

MusTy57

Üye
    Konu Sahibi
birşey daha eklemek istiyorum
amcamdada aynı telefon var benimle 2mizin telefonundada 3g seçiyoruz çekiyor onun telefonda herşey çalışıyor çok güzel bi şekilde fakat benim telefonda çalışmıyor aynı yerde oldugumuz halde

MusTy57

MusTy57

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar çok sıkıntı çekiyorum varmı bi bilgisi olan ?

dyleck

Üye
3G kapsama alanındayken 3G'yi, kapsama alanından çıktığında 2G'yi kullanmak için otomatik, sadece 3G içim (tabi mantıksız olur, kapsama alanında olmadığında hat kullanılmaz ) Normal şebeke için 900/1800 frekans aralığı seçilmelidir demekten başka birşey yok sanırım :) bunlara rağmen sorun yaşıyorsan bence samsungla bir görüş yada simkartını amcanın telefonuna tak bakalım onun telefonunda da aynı sorunu yaşayacakmısın, simkart kaynaklı değilse, cihaz kaynaklıdır.
Kolay gelsin

serhatbjk

serhatbjk

Üye
evt bizim evde bi cekiyor ondan sonra 3g yazısı kayboluo sebeke icin vermiyor diyor baska yerlerde hata vermıyor xD

hakan_80

Üye
Aynı sorun benim telefonda da olmaya başladı 2-3 günden beri. Hattı 3g ye açtıralı beri sorun var. açık telefona ulaşılamıyor. Bazen aradığım kişinin telefonu açıkta olsa ulaşılamıyor diyor. bazende bağlantı hatası deyip hiç aramıyor.
M.hiz. aradım onlarda şebekede bir sorun görünmüyor. Falan dediler. Her ihtimale karşı bir işlem yaptığını telefonun sim kartını çıkarıp 5 dakika kapalı tutmamı ve ardından açıp #330*0000#arama tuşu kodlamasını yapmamı söyledi bakalım ne olacak. 3g geldi artık telefonlada konuşamıyoruz. Sistem oturana kadar sıkıntı çekecez herhalde.

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
arkadaşlar 3g henüz ülkemizde gelişmedi herkes de benzer sorunlar yaşanıyor bende de aynı oturması için çalışmalar devam ediyor ama sonuçları da kullanıcılara yani bizlere yansıyor 3g sistemi tam olarak faaliyete geçene kadar ayarlar şebeke gsm modunu kullanın şimdilik sorunsuz bilgilerinize