3g servis yok hatası

Sponsorlu Bağlantılar

starnet58

Üye
    Konu Sahibi
3g servis yok hatası
Merhaba arkadaşlar.
Malum cihaz 8 Gb 3G iphone.
yurt dışı ve sim kilidi var
downgrade ve olduysa jailbreak cydia üzerinden repo666.ultrasn0w.com kurulumu ( genellikle error veriyor )
orjinal FW kurduğumda acil arama çıkıyordu

yaptığım işlemler ise

sn0wbreeze ile cfw kurdum ( önceki versiyon 4.2.1 di kurduğum versiyon ise 4.0 ) acil arama seçeneği kalktı normal menülere ulaşabiliyorum
cydia açıp ultrasn0w kuruyorum ( tabi zar zor kurulum yapıyor ve manage kısmından baktığımda kurulu sekmesini görüyorum. Ama kurulum yaparken errorlarla boğuşuyorum. ultrasn0w kurulduktan sonra cihaz restart oluyor. ) ama nafile hala servis yok hatası alıyorum.

bu işlemleri 4.2.1
4.1
4.0.1
4.0
3.1.3
versiyonlarda hep tekrarladım ama yinede servis yok

sn0wbreeze la jailbreak yaptım olmadı
redsn0w la denedim yine olmadı
başka deneyecek ne varsa siz önerin ben yapayım artık. Kaldırıp camdan atacağım yemin ederim.

modem FW 6.15 versiyon 4.0 güncelle yada downgrade yap deyin şekil şemal gösterin hiç usanmadan yaparım ama şunu yanlış yapıyorsun da deyin kurtarın beni şu lanet cihazdan.

cmlkrc

cmlkrc

Üye
modem FW şu an kaç gözüküyor? yani baseband ın?

cmlkrc

cmlkrc

Üye
sana tavsiyem 3g için son güncelleme sürümü 4.2.1 dir bunu tekrar apple sitesiden tekrar indir ve kur
daha sonra 4.2.1 için gerekli olan jailbreak programı indirip tekrar jailberak yap
jailbreak link :

----------Eklendi @ 13:00:16 ---------- Yazıldı @ 12:51:22 ----------

birde merak ettim "redsn0w la denedim yine olmadı" demişsin redsn0w un hangi versiyonuyla deniyorsun?

starnet58

Üye
    Konu Sahibi
sana tavsiyem 3g için son güncelleme sürümü 4.2.1 dir bunu tekrar apple sitesiden tekrar indir ve kur
daha sonra 4.2.1 için gerekli olan jailbreak programı indirip tekrar jailberak yap
jailbreak link :

----------Eklendi @ 13:00:16 ---------- Yazıldı @ 12:51:22 ----------

birde merak ettim "redsn0w la denedim yine olmadı" demişsin redsn0w un hangi versiyonuyla deniyorsun?

inanmazsın belki ama

bu sitede gördüğün bütün versiyonları denedim.

4.2.1 versiyonu stabil olmadığı için downgrade düşünmüştüm şu anda telefon 3.1.3 de ve yine aynı şekil. SERVİS YOK. Bozuldu diyemeyeceğim çünkü restore işleminden sonra böyle oldu.

cmlkrc

cmlkrc

Üye
benim yazdığımıda bir denermisin
jailbreak link :

starnet58

Üye
    Konu Sahibi
malesef DFU mod a geçmeme rağmen programın sayaç sıfırlanıyor ve tekrar deneyin diyor.

starnet58

Üye
    Konu Sahibi
greenpois0n
iphone 3G desteklemiyormuş :(

Takipçi Satın Al

Üst Alt