3g modem kartı ile ilgili bi soru

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahim 15

ibrahim 15

Üye
    Konu Sahibi
3g modem kartı ile ilgili bi soru
:hmmm3g modem kartını telefonda kullanabilirmiyiz acaba yardımınız dokunursa sevinirim

celibar

celibar

Üye
forumda bi arkadaş turkcell müşteri hizmetlerini aradığını ve kartı tele takıp kullanabilirmiyim diye sormuş müşteri hizmetleri kullanabilirsin demiş fakat taktığı halde çalışmamış.yardım istiyordu.en son bi arkadaşımız turkcell teknik desteğini aramasını söylemişti.eğer kart varsa bi dene...

ibrahim 15

ibrahim 15

Üye
    Konu Sahibi
karta bir şey olmazmı

DSGNRY

DSGNRY

Üye
modem kartı dediğiniz normal simkart ve data hattı olarak alınmış ise arama yapamazsınız dolayısıyla çalışmıyor gözükebilir :oke:

celibar

celibar

Üye
Bu simkartları data hattı olarak kullanabilirsin.bu tür sim kartlar aramaya ve özel servisler hariç (sadece data ile ilgili abonelik işlemleri) sms atmaya kapalıdır.

DSGNRY

DSGNRY

Üye
Bu simkartları data hattı olarak kullanabilirsin.bu tür sim kartlar aramaya ve özel servisler hariç (sadece data ile ilgili abonelik işlemleri) sms atmaya kapalıdır.

bilgi yanlış dostum sms atma özelliği açıktır sadece ses özellikleri kapalıdır (arama ve aranma) :oke:

ibrahim 15

ibrahim 15

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar

frmgsm

frmgsm

Üye
VINN menüsünden msj gönderebilirsiniz ama ses hattı olmadığı için görüşme yapamazsınız..

ali2076

Üye
Arkadaşlar ben hiç 3g modem kullanmadım ama vodafone nin sınırsız internet paketini alıp bu modeme simkartı taksak olmaz mı acaba....??????????????? Cevap verirseniz sevinirim...