3G inernet yardımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trontr

Üye
    Konu Sahibi
3G inernet yardımı
merhaba
Arkadaşlar ben öncelikle bir hatadan bahsetmek istiyorum.
Telefondan ayarlar - bağlantı -ayarlar - hedefler menusune girdiğimde 4 tane şey çıkyor.
Erişim noktası ekle,
internet (22 erişim nokt), bunun yanında bir de tik işareti var
wap servisleri(erişim nokt yok),
kategorisiz(7 erişim noktaası)
ben kategorisiz kısmına girebiliyorum istediğim bağlantıyı silebiliyorum.
Ama internet kısmına girmiyor telefon, sil diyorum korumalı ağ hedefi silinemez diyor. Bir süredir girdiğim yeni wlanlar internet kısmına eklenceğine kategorisiz kısmına gidiyor. Ama şu an kullandığım modem internet kısmında ve çalışıyor.
Ne oluyor anlamıyorum. Ayrıca avea internet ayarlrını da yapamıyorum sanırım bu yüzden ya da en beceremedim.,
Bi yardım edin lütfen

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
sanırım çözüm telefon sürümünü bidaha yüklemek veya format atmak fabrika ayarlarına dönmek çözüm olabilirmi bilmem ama bunları yaparsan internet kısmı sıfırlanabilir en azından

uribaju

uribaju

Üye
internete wlan ile otomatik baglanmak istiyorsan ayarlardan önceliği wlana vermen gerekir.Bağlandığın anda önceki bağlantıların kontrol edilir öncelik hangisinde ise ondan başlar :oke:

trontr

Üye
    Konu Sahibi
saolun hard format atıp denicem. Bikaç sorum daa var. Hard format atınca pr1.1e geri dönermiyim. 2. Sorum ise avea internete girebilmem için 3g yi açtırmam gerekio mu?

uribaju

uribaju

Üye
saolun hard format atıp denicem. Bikaç sorum daa var. Hard format atınca pr1.1e geri dönermiyim. 2. Sorum ise avea internete girebilmem için 3g yi açtırmam gerekio mu?
hayır hard format sadece dosyalarını falan siler ilk aldıgın gibi olur.Geriye güncelleştirme diye birşey yok bildiğim kadarıyla ama aynı versiyonu tekrar atma var.Avea ile normal şekilde ayarların var ise internete girebilirsin.3g nin avantajı internete hızlı bağlanmasıdır.Yani telefonda 3g yi açarsan hattın çekim gücü artar ve internet hızınızda artış olur.Yan etkileri de yok değil :) Radyasyon,şarjdan çok yeme gibi...

serkanet

Üye
şu her sorunda telefona flaş at format at diyip herşeyin çözümünü formata bağlayan insanları anlamıyorum kardeşim menüden ayarlara uygulama ayarlarına gir altta settings vizard var oradan avea vodafone operatörün neyse artık ayarları alabilirsin ayrıca ayarlardan hedeflerden kendi üzerinde veri kullan yurtdışında veri kullan seçeneklerini her zaman sora alman ve tarayıcıdan ayarlardan erişim noktasını her zaman sor dediğinde ve öncelik olarak avea yı 1.ciye alırsın sorunun çözülür ayrıca erişim noktası sorduğunda wifi ile de bağlanabilirsin herşey format flaş değildir

uribaju

uribaju

Üye
şu her sorunda telefona flaş at format at diyip herşeyin çözümünü formata bağlayan insanları anlamıyorum kardeşim menüden ayarlara uygulama ayarlarına gir altta settings vizard var oradan avea vodafone operatörün neyse artık ayarları alabilirsin ayrıca ayarlardan hedeflerden kendi üzerinde veri kullan yurtdışında veri kullan seçeneklerini her zaman sora alman ve tarayıcıdan ayarlardan erişim noktasını her zaman sor dediğinde ve öncelik olarak avea yı 1.ciye alırsın sorunun çözülür ayrıca erişim noktası sorduğunda wifi ile de bağlanabilirsin herşey format flaş değildir
kimse flash at demedi ki sen neden bahsediyorsun :hmmm

SilentOne

SilentOne

Üye
ama flash format yazılımsan bir sorunu hallediyoz

trontr

Üye
    Konu Sahibi
ya ben avenın ayarları gelsin die format atmıorum. Hedefler kısmındaki internet bölümüne girmiyor yazılımsal sorun var yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt