Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3G Hayatımızda hergun basvuran 50 kisi 10 saat bedava gorusme ve 100 mb internet fırsatı !!GÜNCEL!!
Sponsorlu Bağlantılar
Mustafa Dümen
Üye
Bedava görüntülü görüşme dakikanızı sorgulamak için Telefonunuz bekleme modundayken *123*7# i tuşlayın...
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Bugün de kazandım . Şu an 360MB var. Toplamda kontörlü hat ile 500 kazanmıştım. Cepte video izleme siteleri ile çabuk bitiyor. Dakikada 1MB gidiyor.
ersoyw
Üye
2 gun denedim 2 sindede kazandım 200 mb ve 20 saat göruntulu konusmam var turkcell kalite farkı bu kampanya
Evet bombardıman yapmak lazım yoksa kazanmak zor gibi.Bu arada unutmayın sizin saatiniz değil Turkcell in saati önemli o yuzden 5 dakika geriden bombardımana başlamakta yarar var
Evet bombardıman yapmak lazım yoksa kazanmak zor gibi.Bu arada unutmayın sizin saatiniz değil Turkcell in saati önemli o yuzden 5 dakika geriden bombardımana başlamakta yarar var
Bende kampanya ilk çıktığında katıldım fakat sadece 1 kere katılabileceğimi sanıyordum.. Aradan 1 hafta geçti tekrar gönderdim oldu.. Toplamda 3 kere kazandım.. Bundan sonrada kazanabilir miyim?
Mustafa Dümen
Üye
2 gündür katılıyoruz kazanıyorum ama Internet Paketi gelmiyor Tıkandım xS
anilakarsu93
Üye
Arkadaşlar telefon saatini Turkcell'in saatine ayarlamanın bir yolu var mı?
kacaksevgilim
Üye
Biraz tespitle oluyor mesela sık sık gönderim yapın hangi mesajda talebiniz alınmıştır derse o mesajın saatine bakın.Mesela benim saatime göre 11.58.Yani Turkcell ile aşagı yukarı 2 dakika var.Birde dünde yaptım internet paketi vermediler.3G yok bulundugum bölgede ne yapayım görüntülü konuşmayı