3g hakkında neler düşünüyorsunuz... 3g en iyi hagi telefonda kullanılır...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oguziverson

oguziverson

Üye
her telefonda olmaz tabiki alırken garantisi olsun bide fatura kesinlikle al bi sorun olmaz başka yapabilcek bişey yok

ALPARS™

ALPARS™

Üye
bence Trkcll niye dersen Turkcell 3ge daha önem veriyor.Gerek Reklamda gerek internette olsun.3g cepte internete girerken daha az kontör gidecek,uzaktaki tanıdıklarımızla görüntülü konuşabileceğiz.Eee daha ne olsun:kop:.eksi yönünü bulamadım bulan varsa haber versin.:kop:

oguziverson

oguziverson

Üye
bence Trkcll niye dersen Turkcell 3ge daha önem veriyor.Gerek Reklamda gerek internette olsun.3g cepte internete girerken daha az kontör gidecek,uzaktaki tanıdıklarımızla görüntülü konuşabileceğiz.Eee daha ne olsun:kop:.eksi yönünü bulamadım bulan varsa haber versin.:kop:
daha az kontör gideceğini yani doğru tabirle internet fiyatlarının turkcellde daha az olacağını nerden biliosun:hmmm

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
tv bedava olsaydı valla deymeyin keyfime...:D:D:D

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
görüntülü görüşme zaten normal birisini arıyoruz ya mesela dakikası ne kadar 4 kntr diyelim görüntülü görüşmede o kadar
ama tv için internet paketi gerekiyor oda pahalı bence...

maleguard

maleguard

Üye
Iphone da kullanılır
Hiç sanmıyorum n95 8gb gibi bi telefonda daha güzel kullanılır neden diye sorucak olursanız iphonede bi kere ön kamera yok tv izleyemiosunuz ee ne kaldı :oke:
görüntülü görüşme zaten normal birisini arıyoruz ya mesela dakikası ne kadar 4 kntr diyelim görüntülü görüşmede o kadar
ama tv için internet paketi gerekiyor oda pahalı bence...
tv için illaki paket çıkarıcaklardır aylık haftalık gibi :)

DeseCratE

DeseCratE

Üye
Bence bunu en ii yapacak turkcell telefon konusunada gelince OLED ekranlı bi telefon görüntülü konuşmayı daha güzel kılacaktır .

Neverex

Üye
Aslında bu konunun üst konu olması lazım haksız mıyım?

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
o na yöneticiler karar verir.
ama fikirlerimizi söyleriz tabi bence haklısın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt