3g hakkında neler düşünüyorsunuz... 3g en iyi hagi telefonda kullanılır...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
3g hakkında neler düşünüyorsunuz... 3g en iyi hagi telefonda kullanılır...
Evet arkadaşlar bu konuda görüşlerinizi yazabilirsiniz..

Eksi'leri (-) ve Artı'ları(+) nelerdir gelin inceleyelim...

hangi 3g vodafone mi?

türkcell mi?

avea mı?

oguziverson

oguziverson

Üye
arkadaşım bn bitane eksiğini biliorum oda mesela arabadaysan ve 100 km/s nin üstünde gidiosan hız düşmeye başlıo ztn 4g de bunun için gelio hataları düzeltmek için.3g ülkemiz için çok büyük bir gelişme bnm kafamda tek bir şüphe var ücret.turkcell görüntülü konuşmada ek ücret ödenmicek dedi onda sorun yok ama internet nolcak onu çok merak ediom.adsl gibi ayda 29 tl olmasında bunu kontöre çevirirsek siz düşünün nese ztn turkcell a tipi lisans aldığına göre tartışılmaz turkcell :oke:

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
bende biliyorum turkcell görüntülü konusmada ek bir ücret talep etmiyomuş
ama internette bariz kazık olacak bence

oguziverson

oguziverson

Üye
evt heryerde 3g cepleri yakacak dio heleki kontörlüleri vergi ile:(

alperen1313

alperen1313

Üye
kaldı 10 gün :=)))
güzel şeyler olacak merak eetmeyinnnnn...
gözünüzde büyütmeyin
çok pahalıda olmayacak

oguziverson

oguziverson

Üye
inşallah

Salihyet

Salihyet

Üye
Çin 4g ye geçti bile.. :) 5 g yi bekliyor..

Da®kness

Da®kness

Üye
Benim korktuğum şey tüm veri aktarımı için (görüntülü arama olsun , internet olsun) zorunlu tek bir tarife üzerinden ucretlendirilmesi olur.
'3G en iyi hangi telefonda kullanılır' kısmına kimse yorum yapmamış...
Bence en iyi kullanım sahip olduğumuz telefonla olur... Başkasının telefonunda olacak değil ya... ! :ehe:

neo78

neo78

Üye
onu bunu bilmem bildiğim tek birşey var bu tür teknolojik konularda ülke olarak çok gerideyiz kullanmaya başladığımız zamanda pahalılık konusundada ilk sıralardayız

batmanlee7272

batmanlee7272

Üye
Iphone da kullanılır

C01aY

C01aY

Üye
Bu arada Turkcell yakın bir zamanda 3,5 g'nin geleceğini söyledi.3g ile 2mbps olan bağlantı hızı 3,5 g'nin gelmesiyle 14 mbps olacak:oke:

oguziverson

oguziverson

Üye
şey sorcam hani turkcell 28 mbps ye fln çıktı diolar onun sadece 2 mbps nimi kullandırcaklar yoksa nekadara çıkabildilersemi ?

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
şey sorcam hani turkcell 28 mbps ye fln çıktı diolar onun sadece 2 mbps nimi kullandırcaklar yoksa nekadara çıkabildilersemi ?

yok bildiğim kadarıyla cihazın çekim gücüne bağlı hani hızlı bi işlemcisi vardır 28 mbps yi kullanırsın yok cihazın normaldir az kullanırsın

benim fikrim...

--------------- Ekleme ---------------

onu bunu bilmem bildiğim tek birşey var bu tür teknolojik konularda ülke olarak çok gerideyiz kullanmaya başladığımız zamanda pahalılık konusundada ilk sıralardayız

çok güzel bi yere değinmissin bunu yetkililerde anlasa tam süper olacak..

Neverex

Üye
Ben avea kullanıcısıyım avea 3g için ne yenilikleri var kimse bahsetmemişte

oguziverson

oguziverson

Üye
Ben avea kullanıcısıyım avea 3g için ne yenilikleri var kimse bahsetmemişte
3g için yenilikleri derken hımm.bu 3g türkiyeye gelio ve adı hızlı internet turkcell tv izleme avea görüntülü konuşma vodafone da hızlı e-posta göndermeyi getirtmio sonuçta anlatmak istediğimi anladınmı yani ortak bişey bu sadece fiyat farkı kalite farkı vs .var.yani bütün oparetörlerin getirtcekleri şey belli oda hızlı internet =3g :oke:

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
bgün taksimde gördüm avea büyük bi platform kurmuş ve 3g yi tanıtıyordu...

Neverex

Üye
3g için yenilikleri derken hımm.bu 3g türkiyeye gelio ve adı hızlı internet turkcell tv izleme avea görüntülü konuşma vodafone da hızlı e-posta göndermeyi getirtmio sonuçta anlatmak istediğimi anladınmı yani ortak bişey bu sadece fiyat farkı kalite farkı vs .var.yani bütün oparetörlerin getirtcekleri şey belli oda hızlı internet =3g :oke:

Hımm iyi diyosun da bu 3g li telefonlarda klonlanma olayı var peki o ne olucak?

oguziverson

oguziverson

Üye
Hımm iyi diyosun da bu 3g li telefonlarda klonlanma olayı var peki o ne olucak?
işte o konuda yapabileceğim bişey yok :agla

alixkandemir

Üye
bence en iyi 3g tecrübesi n 95 te yaşanır diyorum
çift kamera genis hafiza ram iyi ben n95 diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt