3g de telefon melodisi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
virtueslife

virtueslife

Üye
    Konu Sahibi
3g de telefon melodisi sorunu
arkadaşlar benim n70 te 3g cıktıgından beridir ses sorunu var yani arama melodisi önce normal çalıyor yanlıs birkaç saniye sonra donuk şekilde çalmaya devam ediyor 3 g yazısı olmadıgı zaman bunu yapmıyor sanırım sorun 3 g de aynı sorunu olan varmı acaba yada bunun bir çaresini bilen. telefona hard formatta attım yne de aynı .başka şarkılar denıyorum yne aynı.

darülmendep

darülmendep

Üye
2g'ye geçmeyi denesen

mesut öncel

mesut öncel

Üye
eft bende de oluor arkadasım donma bır yardımcı olacak yokmu tşk ederım bende tam hard format attırcaktım sayende atmıcam

--------------- Ekleme ---------------

benim telde n70 music

sedat_17

sedat_17

Üye
aynen bende de oluyo

uluirmakli

Üye
Aynısı bende de oluyor sordum bu n 70 de acaba n 70 hatalı mi ürettiler garantisi de bitti ne yapacağız rezil olmayım diye teli sessiz kullanıyorum ama kesin vardır çaresi

imperiuskrm

Üye
sadece n70e has bi sorun değil bu..aynı sorun bende de var..

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
2g geç ;)

virtueslife

virtueslife

Üye
    Konu Sahibi
kardeş amaç 2 g ye gecmek deıl bole gşiderse zaten gecicem iptal ettırcem ama duzeltlemleri lazım musterı hızmetlerını bu konuda arayan olursa burda paylaşırsa cok makbule gecer. sorun sadece n70 e has deilmiş bu arada. bazı telefonlarda yapıor demekki.

mesut öncel

mesut öncel

Üye
ben aradım sacma sapan bırsey soledıler bende suratlarına kapadım:)

ReaLTurK

ReaLTurK

Üye
bende de aynı sorun var. n70 3g ye geçtiğim günden itibaren aac zil seslerini çalmıyor. mp3'te herhangi bir sorun yaratmıyor.

hizmet_92

hizmet_92

Üye
aynen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt