3G başladı, Yorumlarınızı, deneyimlerinizi paylaşın

Sponsorlu Bağlantılar

xErKaNx

Üye
N73 kullanıyorum 3g ile internet cok hızlı degil hatta 2g den bile yavas. Mobil tv beklentimin cok altında buna ragmen hem pahalı hemde kotalı yazik cok yazık. Hayellerim yıkıldı.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Yavaş yavaş arkadaşlar , sakin olun , biz işte bu yüzden kaybediyoruz , bekleme iç güdüsü yok bizde ! Sakin olalım , karşı taraf işini kısa sürede halletsin , adamlar 81 ilde başlayacak dediler , Ful-l kapasite çalışcak demediler , lütfen sabır :)

oguziverson

oguziverson

Üye
bnim görüntülü konuşmada ilk deneyimim güzelde bn n73 diğer taraf 5800 idi yan yanaydık ztn yanlız arkadaş 5800 ile ayar yaptı kalite müthiş oldu n73 te yok ama nese güzel genede ama akşam olmuo bu iş gündüz daha ii gösterio kamera öndeki kamera iileştirme çalışmalarına başlasın telefon firmaları

memeko

Üye
Selam arkadaşlar. Ben Nokia e63 kullanıcısıyım. dun gece 00:00 da hizmete girecek dediler Adana'da merkezde oturmama ragmen 2:00 a kadar denedım olmadı. Bu sabah uyandım. Girdim çok şükür. öncelikle görüntü kalitesi çok kötü. msn dekı goruntulu konusmanın 5/1 i kadar ancak.. bunun dışında daha ciddi bi problem ses internet kanalı ile geliyo sanırım çünkü !! ses 5 sn de bi gidip geliyo arasıra takılıyo veya telsiz sesine dönüşüyor. Bununla beraber e63 kullanıcılarına seslenıyorum. O hep hayalını kurdugunuz öndeki küçük oyuk varya :D o kamera falan deil. kamera sadece onde var yanı ya arkadasın senı gorecek ya da sen onu goreceksın. Allahtan Turk zekası ben aynanın karşısında konuşarak bu problemı çözmeyi başardım. Ama Turklerde veya operatorde suç yok. Sanırım yine maxicepte 3g ile ilgili yazıları okumuştum. Yurtdışında da insanlar aynı problemleri yaşıyorlar ve 3g ile başları cok belada..

aryscat

aryscat

Üye
Önemli... Bizim evde 3g çekmiyordu. Ama ayarlardan şebeke çift mod dan UMTS yi seçtim. 3 diş 3g çekiyor...

darülmendep

darülmendep

Üye
Sabrın sonu selamettir:D Acele etmeyelim sadece biraz daha dişimizi sıkalım

oguziverson

oguziverson

Üye
Önemli... Bizim evde 3g çekmiyordu. Ama ayarlardan şebeke çift mod dan UMTS yi seçtim. 3 diş 3g çekiyor...
ama ozmnda norlmal aramalara kapalı oluosun nese gerekirse yapabilir arkadaşlarmız

showcku

Üye
benim telefonum se p990i dün birkaç kez se k850i sahibi bir arkadaşla video görüşme yaptık.hiç fena değil.tabii ikimizin de kontörü yok.tcell 1 saat hediye ettiği için görüşebiliyoruz.
yani her ikimizin de kontörü olmadığından şu an normal görüşme yapamayıp görüntülü görüşme yapabiliyoruz.ilginç değilmi?

mzyn06

Üye
arkadaşlar bn nokia 6600 slide kullanıyorumm video aramasını tıklıyorum ama şebeke kapsamında diil dio... bide bn bu telefonla görüntülü konuşma yapabilri miim?

HsyNTR

Üye
oguziverson

oguziverson

Üye
arkadaşlar bn nokia 6600 slide kullanıyorumm video aramasını tıklıyorum ama şebeke kapsamında diil dio... bide bn bu telefonla görüntülü konuşma yapabilri miim?
video araması seçeneği varsa yapabiliosun, 3g simgesi varmı telde yoksa yapamasssın arama şebeke kapsamında değil der...

kocar_1

kocar_1

Üye
:( bende denedin --internet yavaş--- mobil tv görüntü berbat ve kesik kesik--bir görüntülü görüşme güzel

frostxxx07

Üye
hacı sen n73me ilemi görüntülü konuşma yaptın bendede var ben yapamıyorum bi tarif etsen nasıl oluor

oguziverson

oguziverson

Üye
hacı sen n73me ilemi görüntülü konuşma yaptın bendede var ben yapamıyorum bi tarif etsen nasıl oluor
öncellikle 3g simgesi varmı yokmu ona bak sonra sinyal varmı ona bak sonra rehberden bir isme gel
seçenek sonra video araması :oke:

frostxxx07

Üye
yok aga yaptım herşeyi simge yok turkcelldeki kızda yapamadı acaba n73me diemi yok bende

ardaaga

Üye
araçlar ayarlar sebeke operatör seçimi el ile de türkcell 3g yazıosa ve senin telde 3g simgesi çıkmıyorsa telde bir sorun vardır

komando233

komando233

Üye
arkadşlar vodafone 3g sorunum var mobil tv ye abone olmak istiyorum mesaj olarak mtv onay yazıyorum yolluyorum bana sisetem hatası diye geri mesaj geliyor vodafone da yardımlarınızım bekliyorum

realsteel

realsteel

Üye
turkcelle attık mesajı
geri bişiler gönderdiler başladı die ama.........

ortada bi b.. yok
olsada kazık zaten ya

--------------- Ekleme ---------------

unutmadan bendekide n73
neiş????

--------------- Ekleme ---------------

+ kadıköy

showcku

Üye
dün yaptığım bağlantıda tcell ile eriştiğim en yüksek download hızı 43,5 kbps..
2g şebekesinde 9 kbps yi hiç geçmemiştim..
gayet iyi..

aryscat

aryscat

Üye
ah ulan ah 3 g başladı bizim n95 8gb gümledi. ekran arızalandı 10 gündür serviste. benim deneyimim... 3g elimde patladı... :(

Üst Alt