o kamera falan deil. kamera sadece onde var yanı ya arkadasın senı gorecek ya da sen onu goreceksın. Allahtan Turk zekası ben aynanın karşısında konuşarak bu problemı çözmeyi başardım. Ama Turklerde veya operatorde suç yok. Sanırım yine maxicepte 3g ile ilgili yazıları okumuştum. Yurtdışında da insanlar aynı problemleri yaşıyorlar ve 3g ile başları cok belada..ama ozmnda norlmal aramalara kapalı oluosun nese gerekirse yapabilir arkadaşlarmızÖnemli... Bizim evde 3g çekmiyordu. Ama ayarlardan şebeke çift mod dan UMTS yi seçtim. 3 diş 3g çekiyor...
su anda musterı hızmetlerını aradım bana telefonunuz baz ıstasyonundan sınyal alamıyo dedı bende sandalyenın ustune cıkım alırım belkı dedım yok ya yalan oldu

video araması seçeneği varsa yapabiliosun, 3g simgesi varmı telde yoksa yapamasssın arama şebeke kapsamında değil der...arkadaşlar bn nokia 6600 slide kullanıyorumm video aramasını tıklıyorum ama şebeke kapsamında diil dio... bide bn bu telefonla görüntülü konuşma yapabilri miim?
öncellikle 3g simgesi varmı yokmu ona bak sonra sinyal varmı ona bak sonra rehberden bir isme gelhacı sen n73me ilemi görüntülü konuşma yaptın bendede var ben yapamıyorum bi tarif etsen nasıl oluor