3G başladı, Yorumlarınızı, deneyimlerinizi paylaşın

Sponsorlu Bağlantılar

ardaaga

Üye
ben sehir merkezinde deilim ama burda 3g simgesi fln çıktı vidio araması yapabiliorum sebeke desteklemio demiyor ama karsı tarafta sebeke desteklemiyor diyor

atar123

atar123

Üye
hani 81 ilde aynı andaydı şimdi bide 30 ağustos mu çıktı 3g 2010a yakın bi zaman çıkar

aryscat

aryscat

Üye
Bir şiir aklıma geldi... Yeryüzü boşaldı habersizmiyiz... Güneşe göç varda kalan bizmiyiz... Yaktın beni vodafone... Mersin merkez 3g yok.,.

Blick

Üye
bağlantı hızımı nasıl öğreneceğin? Zaten baktım telefonum 3,6mbps yi destekliyormuş maks. ama 3.5G yazmasını biliyor ne anladım buçuğundan?

Ali279

Ali279

Üye
Ardaaga sen balıkesir nereden ilçe

osmanayman

osmanayman

Üye
darülmendep

darülmendep

Üye
İlk gün, biraz sabredin

topal_solucan

Üye
benim arkadas kayseride su anda turkcell in 3g alt yapısında calısıyor...kendisini aradım 30 agustosta merkes dısındaki yerlere gelecek dedi...simdilik sadece merkezlerde oalcakmıs....

turkordu

turkordu

Üye
Operatörlere yüklenme olmasın diye yavaş yavaş kullanıma açılacakmış.

ilivic

ilivic

Üye
vallah billaha başladı 3g ben silifkedeyim gayet iyi çekiyor

turkordu

turkordu

Üye
3g hakkında bilgi almak isteyenler trt 2yi açsın.

Da®kness

Da®kness

Üye
Akşam haberlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , Bakan Binali Yıldırım ve TRT spikeri haberlerde canlı yayında (saat 12:00den önce) görüntülü görüşme yaptılar. Sizde benim gibi acele etmeyip sistem oturana kadar kayıt için acele etmeyin. Turkcell reklamında diyor ki; Merak etmiyormusun? Valla hiç umrumda değil. :D öylede böylede kullanıcaz bunu. Kendinizi boşuna germeyin. :oke:

khytr89

khytr89

Üye
Ben arkadaşla 11:20 de görüştüm.Çok memnun kaldım.Görüntü kalitesi süperdi.

Cynical

Cynical

Üye
Sabah 9'a yakın Vodafone'dan 3 tane mesaj geldi. 3G hizmetinden artık yararlanabilirsiniz, bağlantı hızınız şu olmuştur falan filan. Ama sonrası hak getire.. Şebeke 2g ile 3g arasında gidip geliyor. 3g'ye geçtiğinde ne arama yapılıyor ne de data transferi. Kim sorarsa gece yarısı itibariyle başlayacaktı. Turkcell ise abonelik ile ilgili bir cevap bile göndermedi daha. Al birini vur ötekine...

albaypasa

Üye
:@arkadaşlar adapazarı merkezdeyim hala geçemedi burası 3g ye biraz önce türkcellin müşteri hizmetlerini aradım çok beklettiler sanırsam çoğu yerde aksaklık var zor konuştum zaten adam gibi bi bilgide alamadım yıllardan beri türkcell kullanıcısıyım sadece müşteri memnuniyeti için kullanıyodum bu hattımı ama bu sefer hiç memnun kalmadım türkcellden beklemezdim. daha 3g nin devreye girmediği yerleri yazabilirmisiniz türkcell için arkadaşlar:box

oguziverson

oguziverson

Üye
ankarada girdi

kemal21

kemal21

Üye
İzmir Dikili: 3G ye bağlandım Turkcelle sonunda.... Gayet hoş bir görüntü kalitesi var... baya da hızlı

Blick

Üye
görüntü kalitesinden ben memnun kalamadım o kadar :S

ibribr

Üye
Telefonum e60 3N detekliyor ama turkcell telefonunuz görüntülü arama desteklemiyor falan diyor:@tamam kamerası yok ama karşı tarafın kamera görüntüsünü pekala gösterebilir

Üst Alt