3D-FİFA 07 Advanced*-3D-*1,60Mb. sisx(Daha İyi Grafikli Football YOK !!) [All os9.1]

Sponsorlu Bağlantılar

erbeyy

Üye
gerçekten güzelmiş beee

boa1992

boa1992

Üye
güzele benziyo saol

cyber15

cyber15

Üye
n73 sorunsuz çalıştırdı bizlerle paylaştığın için saol

ademm2

ademm2

Üye
grafikleri güzelmiş.teşekkürler

belltolls

belltolls

Üye
n81 8gb yükledim açılmıo.... yardım ....

ttatl

ttatl

Üye
arkadaşım eklenti güzel ama benm eski üye oldğm sitelerde konu eklemek kolsaydı burda konu ekle dirum ama nasıl oyunları yerleştircrem eklicem yrdmcı oluranız sewirnirim

efegei

Üye
Nokia 5700 da çalıştırmayı başardım.hafıza kartına bi dosya kopyalanması gerekiodu onu yaptım çalıştı.Çok teşekkürler

omer53

Üye
saol denicem

ttatl

ttatl

Üye
sanki psp ama grafikler ii sylır güa<el oyun klavyene sağlık

ahmwer

ahmwer

Üye
Saol N73 Te Deniom Şimdi İn$ Çalışır??!!

bashran

Üye
Kardeş Oyun Mukemmel Zor Bulunuyor Paylaşım Için Sağol Yenilerini Beklıyoruz.

FaciA61

FaciA61

Üye
kardeş bende 6120 classic var yüklüyo ama açılmıyo:( yardımcı olur musun sırf bunun için üye oldum

schumici

schumici

Üye
abi sağolasın anında indiriyorum ellerine sağlık

kelmahmut

Üye
teşekkür

efegei

Üye
Arkadaşalr bu oyunda 4 ve 6 pas.7 ve 9 şut dimi.Peki neden pas ve şut için 2 farklı tuş var?' farklı tuş olmasının amacı ne?' tuşta farklı yeremi vuruyor?Ne farkı var mesela 7 ve 9 tuşunun?

volkan_67

Üye
6120c de olmadı yine az önce yüklediğim gibi simgeyi tıklıyorum tam açılacak gibi oluyo pat menüye dönüyor anlamadım

esenyel_03

Üye
eyvallah kardasım saolasın

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
n73 de olur inş.

asll

Üye
Nokia 5700 da çalıştırmayı başardım.hafıza kartına bi dosya kopyalanması gerekiodu onu yaptım çalıştı.Çok teşekkürler
senin tel os9.2 kardeş

--------------- Ekleme ---------------

6120c de olmadı yine az önce yüklediğim gibi simgeyi tıklıyorum tam açılacak gibi oluyo pat menüye dönüyor anlamadım
senin telde os9.2 kardeş diğer verilen oyuna bak

Üst Alt