3D-FİFA 07 Advanced*-3D-*1,60Mb. sisx(Daha İyi Grafikli Football YOK !!) [All os9.1]

Sponsorlu Bağlantılar

player90

Üye
e 65 de calissiyo tsk

bayanmasoru

Üye
DİKKAT kardeşler bu oyunu yüklediğinizde açıyormuş gibi yapıpta açmıyor ise telefonuza LİBS PACK MUTALAKA YÜKLEYİN ozaman mutlaka açacaktır libs pack olmadan telefon işlemci zayıf kalıyor ve başlatamıyor donarak onatıyor ise onlarda yüklesin KOLAYGELSİN

Pharma34

Üye
1 saattir yükledim nokia n95 e demoyu da sildim..bir türlü çalışmadı oyun.. telefon hafızası ve yığın hafizaya ayrı ayrı yükledim ama malesef çalıştıramadım..yardım plss..

eyypshmc

eyypshmc

Üye
6120 de deneyecem umarım çalışır

neco3330

Üye
6600 Için Bırseylerı Olan Varmı

jipien

jipien

Üye
Teşekkürler Saol Arkadaşım

ilterdesti

Üye
DİKKAT kardeşler bu oyunu yüklediğinizde açıyormuş gibi yapıpta açmıyor ise telefonuza LİBS PACK MUTALAKA YÜKLEYİN ozaman mutlaka açacaktır libs pack olmadan telefon işlemci zayıf kalıyor ve başlatamıyor donarak onatıyor ise onlarda yüklesin KOLAYGELSİN

kardeş bi kaçtane libs pack buldum ama sanırım os 9.1 ile uyumlu deil uyumlu olanı nerden bulabilirim.bulduğum libs dosyaları hiç yüklemio yükleme desteklenmio dio. yardımcı olurmusun

ilker.meltem

Üye
arkadaşlar n95 8gb de bu oyunun demosu var. oyunu kurmak için önce demosunu kaldırmamız gerekir mi? oyun için tesekkurler...

luupuus

luupuus

Üye
mükemmel grafikler var ama keşke tuşlar değiştirilseydi biraz zor oluyo oynamak

BlueSunucu61

Üye
saol

y.e.bakici

y.e.bakici

Üye
saol amca

MBerkO

Üye
Evet N73'de de süper çalışıyor.

nokiaa

Üye
kardes uzun süredir bu oyunu arıyorum ve buldum telefona yolladım yükledim ama oyun acılmıyor yapboz şeklinde bir simge olarak gözüküyor yardımcı olursan sevinirim tel modeli n95i 8gb

vedat dal

Üye
hocam gercekten helal olsun emeklerın ıcın cok sagol....

Nike91

Üye
çok sağol çok çok çok güzel bir paylaşım olmuş olursa böyle daha 3D oyunlar devamını bekleriz

karabasan00

Üye
d900i de calısırmı

D-HAN

D-HAN

Üye
bende var süper ötesi bir oyun:)saolunn

eren6523

eren6523

Üye
N73 tede tarafımdan denenmiştir müthiş çalışıyor

lord_alpi