370 ytl param var birisine telefon alcaz beraber sizce ne alalım 2. lede olabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
370 ytl param var birisine telefon alcaz beraber sizce ne alalım 2. lede olabilir
beyler 370 ytl paramız var teyzeme tel alcaz sizce ne alalım baya teli olarak hangi teli önerirsiniz lütfen yardım edin ama acil olursa sevinirim

saygılarımla:sn::sn::sn::sn::sn:

--------------- Ekleme ---------------

hdi yorumlar hani acil diyoeuz bide

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
niye yorum yapmıyosunuz arkadaslar bi problemmi var varsa söyleyin bizde bilelim

yasininyeri

yasininyeri

Üye
arkadasın bayansa samsung al u serisi yada j serisinde kayar kapaklı erekese nokia yada şlg al marka olarak model secmek tabi kişiye göre deişiyor

deniz-17

deniz-17

Üye
bence 6300 al 290 ytl süper tlf
ama programlı istiyosan n73 2. el alabilirsin

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
çok saolun beyler ama samsung almıcaz kesin kararlıyız böyle nokıa ama seğisik bise istiyoruz

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
6300

benhjk

benhjk

Üye
ben 2008 yazında kazakistandan ablama N73 me yi 380 tl ye aldrmıştım müthiş telefon eğer yurt dışında tanıdıkların varsa şimdi o paraya çok güzel telefonlar alırsın (0 almıştım hem de ben kaydı da yapılı)

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
yorumlar için tesekküerler

ama hal düşünme asamasındayım 6300 herkesde var bide flaslı bitel arıyorum n73 kaba bence baya na göre

hadi yoruma devammmmmmmm

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
flashlı ince birşey istemişsin n76 var ama tam emin değilim fiyatı ne kadar_?

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
o cok pahalı yav böle 370 400 olur 2, elde olabilir

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
dedimya tariflerine uyan bir telefon ama fiyatından emin değilim dedim.

zi-şuur

Üye
3600 slide cok şık ve güzel bi tgelefon

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
ewt kardesim dediğin telefonu inceledim kamerası ve görünüsü ve led falsları çpk güzel bunda düsünebiliriz yorumun için tesekkürler
zi-şuur

yoruma devam maxicepliler

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
hadi beyler hangi teli alcaz

zi şuur o telefon 470 ytl sınırları zorluyo yani

maxi cepliler sizi bekliyorum

byram_12

Üye
n93 olurmu??

extuder

Üye
n 73 al kardes sasma baskasından

srf_ylmz

srf_ylmz

Üye
kardeşim o paraya alabilecegin en guzel ve mukemmerl tlf N73 me olur ki ben 3 seneye yaklaştı hala kullanıyorum ilk cıktıgı gun aldım ve cok cok memnunum emin ola sende pişman olmazsın piyasada n73 bilen bilir zaten ses kalitesi birinci sirada hala ve oyun program vs herturlu işini gorur 2 gb hafızasıyla ;)

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim o paraya alabilecegin en guzel ve mukemmel tlf N73 me olur ki ben 3 seneye yaklaştı hala kullanıyorum ilk cıktıgı gun aldım ve cok cok memnunum emin ola sende pişman olmazsın piyasada n73 bilen bilir zaten ses kalitesi birinci sirada hala ve oyun program vs herturlu işini gorur 2 gb hafızasıyla ;)

Bora

Bora

Üye
Sakın ola i550w dan başka telefon almayasın.İmzağamdaki linklere göz at N95 e rakip olarak çıktı bu telefon. Fiyatı sadece 400tl wifi+sesli navigasyon+symbian9.1 ve dahası ...

Atakan

Atakan

Üye
Samsung İ450 derim ben,pişman olmazsın.

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için teşekkürler....
ama telefonu aldık arkadaşlar
2.el 6600 slide:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...