*#3646633# Kodu ile Kapanan Telefonları Açmanın Değişik Bir Yolu! Denendi! %100 Olumlu!

Sponsorlu Bağlantılar

LeareN

LeareN

Üye
    Konu Sahibi
*#3646633# Kodu ile Kapanan Telefonları Açmanın Değişik Bir Yolu! Denendi! %100 Olumlu!
Eğer *#3646633# veya *#66*# kodlarından birini girip yanlışlıkla bazı ayarlar yaptınız ve telefonunuz bir daha açılmıyorsa çözümü şöyle :

Sim kartları (varsa ikisini de) hafıza kartını ve bataryayı çıkarın telefona batarya yı da takmadan 3-4 dakika bekleyin. daha sonra hepsini tekrar takıp normal açma kapama tuşu yerine telefonu şarja takarak açılmasını bekleyin. birkaç saniye sonra sorununuz düzelecektir.

henry53

henry53

Üye
ya açılmadı telefon başka bi yolu yokmudur :(

006600

Üye
arkadaşlar ail yardım telefonum wento f001 usb kablosu taktığım zaman seçenekler çıkmıyordu ben de uart ayarları ile düzeltmek istedim uart ayarını 1 getirince telefon açılırken kilitleniyor bu gösterdiğiniz yolu denedim olmdı başka bir yolu var mı söylerseniz çok sevinirim şimdi den çok teşekkürler

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
N101 de açılmadı

006600

Üye
sen ne yaptın kardeş açabildin mi

anom009

Üye
Hayır 3 5 dk bekledim dediğinizi yaptım hatta 2 gün şarjı dışarda bıraktım sim kartlarıyla yinede olmuyor:S

ceyhunvesagopa

Üye
slm ben ceyhun arkadaslar ^n97 için verilen bu ses yükseltme kodları bnde işlemiyor her 2sinide deniyorm fakat hazır deil dyor ne yapmalıym tesekurler

yok25

Üye
ama açılmadı telefon 2 ay oldu açılmadı garantide kabul etmedi:ağlarım::off:

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
cep programcılara götür verisyon atsın bu kadar kolay niye kodlarla uraş duruyor sunuz o ayar lar tlef sistem dos yalarıdır deyişik yaptıgnızda telefon acılın ca deyişik yaptığnız dosyalar orjinal halini istiyor bunedenle programcılar aynı telefonun system kopyalayarak sipiderman ve baksır yardımıyla senin tele atınc acılır NIHAT ÖZVARİŞ 05336446863

116052

Üye
acılmaz abicim bnm telde kapandı bn telciye götürdüm adam açamadı başkabi teli alıp bnm tel kabına taktı bnde 20 tl ödeyip aldım diğer teli

Üst Alt