360-400 TL arası telefon önerirmisiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thewitcher11

Üye
galaxy mini 2de iyidir

Leqend_Kerim

Leqend_Kerim

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy mini 2 jb güncellemesi alıcak diyolardı dogrumu acaba :) ?

-_BuRHaN_-

-_BuRHaN_-

Üye
Galaxy y android al süper :)

erolustun

Üye
603 kullaniyorum. Bana yetiyor. Adam olana cok bile.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
symbian alinirmi bu saaten sonra

erolustun

Üye
symbian alinirmi bu saaten sonra

Neden alinmasin ki Symbian? 400 TL'lik telefondan kullanicinin ne gibi bir beklentisi olabilir ki? 400 TL'ye Android alsa ne olur, almasa ne olur? O isletim sistemini adam gibi kullanacak donanim, kisitli butceyle alinan telefonda olacak mi? Boyle birsey mumkunse millet neden o zaman Android telefonlara 1000 TL ve ustu rakamlar verip satin aliyor?

tapatalk

tapatalk

Üye
Neden alinmasin ki Symbian? 400 TL'lik telefondan kullanicinin ne gibi bir beklentisi olabilir ki? 400 TL'ye Android alsa ne olur, almasa ne olur? O isletim sistemini adam gibi kullanacak donanim, kisitli butceyle alinan telefonda olacak mi? Boyle birsey mumkunse millet neden o zaman Android telefonlara 1000 TL ve ustu rakamlar verip satin aliyor?

O fiyata android alsa en azindan adam gibi bi tarayicisi olur en azindan

erolustun

Üye
O fiyata android alsa en azindan adam gibi bi tarayicisi olur en azindan

Symbian'da da Opera Mobile ve Mini var. Ben Opera Mobile kullaniyorum. Oldukca basarili bir program. Telefonun kendi tarayicisini kullanmak zorunda degilsiniz ki.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Symbian'da da Opera Mobile ve Mini var. Ben Opera Mobile kullaniyorum. Oldukca basarili bir program. Telefonun kendi tarayicisini kullanmak zorunda degilsiniz ki.

400 tl ye alacağın android ile ne ni yaparsın.

Dolphin gini tarayıcılar ile internet keyfi yaşarsın.

Benim gibi amerikan dizileri izliyosan yükle uygulamayı.Yanınada bir mx player.Mis.

Al cihazı overclockla.Temple runda oynarsın subway surfers da

Symbiandan daha kaliteli uygulamalar mevcut.Watsapp,Skype,Badoo vsvs.

Jomolocco

Jomolocco

Üye

opera mobile ve opera mini süper bir internet deneyimi sunuyor zaten :D

Arm işlemci ile isterse en iyi browser gelsin gene kasar.

At ile eşeği kıyaşlamayın lütfen

ahmthlmzn

Üye
kardeş samsung galaxy ace kullanıyorum galiba şu anda 450 TL ye falan düştü istediğin tüm özellikler telefonda mevcut yani almayı düşünürsen tavsiye ederim.

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye

400tl'ye android alsa ne olur??
1.Bence en azından internetden filim izleyebiler
2.mx player ile istediği videoyu formatı ne olursa olsun açabiler
3.24sms uygulaması ile dünyanın istediği yerine bedava sms gönderebilecek
4.tele istediği yeni sürümü kurabilecek(orjinali çıkmasa bile)
5.çok şey var ışte vs....
:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt