Symbiont
Üye
3500c RM-272 V-5 KULLANLAR GİRİN
n:Beyler 3500c 3500c RM-272 V-5 kullanlar geçen gece canım sıkıldı hadi bakayım belki yeni sürüm çıkmıştır dedim tahminim doğru çıktı V-7.21 çıkmış sanırım java güvenlik hatasını düzeltmişler 2gb desteği getirilmiş (2gb hafıza kartı telefonu kasmıyor) kamera odaklama problemi hala devam etsede versiyonunuzu güncelleyin pek bi fark olmamış gibi gözüküyor ama fark var yardım gerekirse sorun
n:Beyler 3500c 3500c RM-272 V-5 kullanlar geçen gece canım sıkıldı hadi bakayım belki yeni sürüm çıkmıştır dedim tahminim doğru çıktı V-7.21 çıkmış sanırım java güvenlik hatasını düzeltmişler 2gb desteği getirilmiş (2gb hafıza kartı telefonu kasmıyor) kamera odaklama problemi hala devam etsede versiyonunuzu güncelleyin pek bi fark olmamış gibi gözüküyor ama fark var yardım gerekirse sorun
BİR PC DEN DAHA NE BEKLENİR
ve önemlisi 2000gb nin 1500gb dolu ve 3 tane işletim sistemi(hacked winxp ,Wista,pardus) 200 tane film 45 tane fll oyun ve 3000 tane şarkı var 4096 limitsiz adsl var bazı internet cafelerdeki ana bilgisayrdan BAYAAA hızlı tavsiye ederim para ile problemin yoksa ama en büyük problem VİRÜS TARAMASI 2 GÜN TARIYOR HDD bazen yakasım gelio pc yi