350 tl ye wave2 iyimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
350 tl ye wave2 iyimi
arkadaş satıyor kendisi galaxy note alacakmış parası eksikmiş telefonu inceledim gayet temiz cihaz kamerasına hoparlörüne mikrofonuna bluetooth una her yerine baktım kurcaladım wifi ile netede girdik güzeldi elinde faturasıda varmış darty den 699 a almış ne dersiniz? Symbian dan terfi telefonum bu olsunmu gerçi bada ya soğuk bakıyorum ama

KayraBey

Üye
Bada alma derim ben.Android ile telefon satışı artınca bada yı geliştirmeyi bıraktı galiba Samsung.

bada iyi değil ama wawe 2 güzel cihaz o fiyata daha iyisi olmaz

Konu Sahibi
350 tl yede iyi buldum o cihazı şimdi 350 ye onun ayarında android varmıdır

abi telefonda hd viideo oynatma özellikleri filan var ilk çıktığında 900 civarıydı

Konu Sahibi
işte özellikler süperde şu işletim sistemi kafa karıştırıyo

MasteLaa

Üye
350 TL ye zaten Android bulamazsın al gitsin bence

Bencede al oyun oynayamazsin gerisini cok rahat yaparsin

xPaSHax

Üye
market umrunda degılse bence wawe2 guzel cıhaz kullandım eskıden harıka emın ol sımdı bıle kullanırım ama marketı kullanmayı sevıyorsa cesıt bulamazsın resım ceksın ınternete gıreyım muzık dınlıyım dersen amoled ekranda cabası gayet ıyı derım zaten baska napcankı ıcınden kuş cıkcak degıl

frksz

Üye
Kardes 350 liraya vf 945 cihazi var android 2.3.7 cikti bi bak karar ver

.yaRasa.

Üye
350ye ikinci el bi android telefon bakabilrsin.

Konu Sahibi
Kardes 350 liraya vf 945 cihazi var android 2.3.7 cikti bi bak karar ver

bedava verseler belki

- - - Eklendi - - -

350ye ikinci el bi android telefon bakabilrsin.

işte merak ettiğim donanımı bunun ayarında olurmu 1ghz işlemci 3.7 amoled 5 mp flaşlı kamera hd video bluetooth 3 3d ses desteği 480*800 çözünürlük vs.

- - - Eklendi - - -

ideos x5 bile 450 civarında ikinci eli

.yaRasa.

Üye
işte merak ettiğim donanımı bunun ayarında olurmu 1ghz işlemci 3.7 amoled 5 mp flaşlı kamera hd video bluetooth 3 3d ses desteği 480*800 çözünürlük vs.
donanım falan istiyorsan kaçırmamalısın. oynayacağın oyunlar yine kaliteli olur ama çok sınırlı sayıda oyun var.
özellikle film izleme konusunda bu fiyata bu telefon süper.
Telefondan 1 gecede 4 film izlediğimi bilirim

Konu Sahibi
valla sanırım başka alternatifim yok ozaman 15 ağustos gibi alıyorum bu cihazı

Konu Sahibi
Vazgeçtim almıyorum bada bölümünde dolaştım uygulamaların indirme linkleri paylaşılmıyor yada paylaşılamıyor hep markete yönlendiriliyor parayla alıyorsunuz neyse alıp pişman olucaktım belkide o paraya android tablet alıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...