350-500 Tl aralığında cep telefonları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
thenfouz

thenfouz

Üye
    Konu Sahibi
350-500 Tl aralığında cep telefonları
arkadaşlar 350-500 tl aralığında cep telefonu alcam ama nasıl birşey alsam tavsiyelerinizi bekliorum 499 tl ye Samsung Galaxy S WiFi 5.0 var ama alırsam pişman olurmuyum ltfen akıl verin bana .S

----------Eklendi @ 16:04:23 ---------- Yazıldı @ 15:46:37 ----------

konu güncell

chezque

chezque

Üye
bu konunun aynısını bende açtım :) hatta verdiğim örnekte aynı. samsung galaxy s wifi 5.0 telefon değil hocam. ipod vari birşey :) konuşma, mesajlaşma özelliği yok yani. wifi üzerinden interneti kullanabilirsin ancak

• Beğen
Tepkiler: thenfouz
thenfouz

thenfouz

Üye
    Konu Sahibi
bu konunun aynısını bende açtım :) hatta verdiğim örnekte aynı. samsung galaxy s wifi 5.0 telefon değil hocam. ipod vari birşey :) konuşma, mesajlaşma özelliği yok yani. wifi üzerinden interneti kullanabilirsin ancak
hadi yha :S teli youtube den baktım çok güzeldi alcaktım ama konşması msjlaşması yoksa napcam ki :) nasl bir tel alcağıma hala karar vermedm off :S

sphone

sphone

Üye
vodafon 858 ful kutulu +4gb hafıza kartlı 250 tl istersen yollarım

alpark

alpark

Üye
blackberyy 8520 curve 20 ay garantılı kutulu 339 tl fiyatım 0555.400.0216

chezque

chezque

Üye
paşam eğer yurt dışında tandığın varsa 550-600e samsung galaxy s getirt.pasaportada kayıt yapılır mis gibi. s2 kadar olmasa da gayet güzel bi telefon. arkdaş yurt dışında okuyor kendisine almış. sen bilirsin yine ama tabi. saturn mağazından almış bu arada almanyadan.

CyberEx

Üye
Dell Aero ile ilgileniseniz

adanalı1

adanalı1

Üye
Aman usta samsung dan uzak dur :D galaxy s. galaxy s2 harıc dıgerlerınde .. oyun bıle zor oynuyorsun ... htc al alacaksan

batur21

batur21

Üye
bence alma samsung yaramaz

omerfarukbaspin

Üye
5800 satabilirim :)

aşkım34

Üye
n97 mini satıyım temiz sorunsuz 350

Artles

Artles

Üye
C6 01 imi satabilirim.

rapstarist

rapstarist

Üye
HTC Wildfire S : 8 aylık ,temmuz 2013e kadar garanti kapsamında.kutu içeriği ile birlikte pazarlıksız 450 TL Istanbul içi elden , şehirdışı kargo sizden.

topdasramazan

Üye
270 e 5800 satabilirim sorunsuz aksesuarli

yasinevci

Üye
Nokia E6 22 ay garantili 2 ay önce aldım faturası kutusu herşeyi mevcut tertemiz (SİYAH)500 tl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt