34saattir uykusuzum..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hepar92

Üye
    Konu Sahibi
34saattir uykusuzum..
arkadaşlar 34saattir uykusuzum, uyuyamıyorum uyku sorunu var bende. Yardım edin.

acuxx

acuxx

Üye
biz değilde doktor yardım etsin sana doğru olan o

enesdikme

enesdikme

Üye
Bende de aynı sorun vardı .Gerçi ben biraz evhamliydim :) doktor Passiflora adında bı şurup vermişti .Yatmadan önce 2 kasık iciyorsun kafan mükemmel oluyo :D uyku sorunun falan kalmıyor .Mubarek ilaç psikolojini duzeltiyor .Tamamem bitkisel olan bu ilaç biraz alkol de içermektedir kardesim .;)

- - - Eklendi - - -

Bende de aynı sorun vardı .Gerçi ben biraz evhamliydim :) doktor Passiflora adında bı şurup vermişti .Yatmadan önce 2 kasık iciyorsun kafan mükemmel oluyo :D uyku sorunun falan kalmıyor .Mubarek ilaç psikolojini duzeltiyor .Tamamem bitkisel olan bu ilaç biraz alkol de içermektedir kardesim .;)

- - - Eklendi - - -

Ben de 3 gün hiç uyumamıştım saçma sebeplerden

silentattack

silentattack

Üye
valla feriştahı gelse uyurum benim için uyku herşey demek :D

zombaka

zombaka

Üye
bendede vardı sonra herhalde bayılmışım tuvalette uyandım

acuxx

acuxx

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Ben de 3 gün hiç uyumamıştım saçma sebeplerden

Passiflora kana çok çabuk kana geçiyo. Etkisi hızlı olur. İçinde alkol vardır. Haram olup olmadığını araştır Doktor mutlaka passiflora kullan derse o zaman haram olmaktan çıkıyo galiba. Zira büyük islam alimlerinin " haramda şifa varsa o size haram değildir" gibi bir sözleri okuduğumu hatırlıyorum yanlışda olabilir

Preloader

Preloader

Üye
evet uyku ilaci Gerekenlerı:
Bir şişe rakı
Bir oda
Ve oda anahtarı

Yapılışı:
Öncelikle rakıyı dikliyoruz.Daha sonra kendimizi odaya kilitliyoruz(başkalarına zarar vermemek için :) ).
Anahtarı alttan atıyoruz sonra güzel bir uyku çekiyoruz.

İlacın yan etkileri:
Eğer evde tek başınızaysanız anahtarı atmayın.Aksi halde içerde kalabilirsiniz. ;)

İYİ FORUMLAR :d:

codblackops2

codblackops2

Üye
Passiflora kana çok çabuk kana geçiyo. Etkisi hızlı olur. İçinde alkol vardır. Haram olup olmadığını araştır Doktor mutlaka passiflora kullan derse o zaman haram olmaktan çıkıyo galiba. Zira büyük islam alimlerinin " haramda şifa varsa o size haram değildir" gibi bir sözleri okuduğumu hatırlıyorum yanlışda olabilir

Öyle birşey var fakat,hiçbir çözüm kalmadıgı zaman geçerli o durum..
Eğer başka bir çözümü varsa alkol gene haramdır

acuxx

acuxx

Üye

Öyle birşey var fakat,hiçbir çözüm kalmadıgı zaman geçerli o durum..
Eğer başka bir çözümü varsa alkol gene haramdır

Evet haklısın

- - - Eklendi - - -

Bir şişe rakı
Bir oda
Ve oda anahtarı

Yapılışı:
Öncelikle rakıyı dikliyoruz.Daha sonra kendimizi odaya kilitliyoruz(başkalarına zarar vermemek için :) ).

İlacın yan etkileri:
Eğer evde tek başınızaysanız anahtarı atmayın.Aksi halde içerde kalabilirsiniz. ;)

+1.5 lt soğuk su :kop2:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Bir şişe rakı
Bir oda
Ve oda anahtarı

Yapılışı:

İlacın yan etkileri:

70'lik olur mu acaba :d:

Salihç.

Üye
Gozlerne yapstrcı sur kapnsn :-)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
yoğurt ye akşamları. birde isteğe bağlı olarak uyku hapı alabilirsin :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Aynı sorun bendede var jiç uyumadım 3–4 gün önce baktım 36 saat olmuş gece 5 te yattım pardon sabah 5 :D bu sabah 12 buçukta uyandım dünde 2'de uyanmıştım bende de var dengesizlik ama sorun etmiyorum:)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Aynı sorun bendede var jiç uyumadım 3–4 gün önce baktım 36 saat olmuş gece 5 te yattım pardon sabah 5 :D bu sabah 12 buçukta uyandım dünde 2'de uyanmıştım bende de var dengesizlik ama sorun etmiyorum:)

hayırlısı be gülüm

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...