320x480 En Güzel ve HD Android Oyunları

Sponsorlu Bağlantılar

legolas29

legolas29

Üye
ellerine sğlıkkk süperr

----------Eklendi @ 12:51:03 ---------- Yazıldı @ 12:49:59 ----------

güncellleee

----------Eklendi @ 13:15:55 ---------- Yazıldı @ 12:51:03 ----------

cs güzele benziyor

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve aviotor1

muratvemine

muratvemine

Üye
Teşekkürler

gszer07

Üye
pes 11 i gioya nasıl kurabilirim anlatır mısınız

orkunakbal

orkunakbal

Üye
sertug knka bunların hepsi bende var ama olmayanların işine yarar yararlı bi paylaşım olmuş saol :alkis

booady

Üye
ben mi yanlış yapıyorum çalıştıramadım android data nın içine yazdığın dosyaları açıp zipten çıkanları içine atacaz dimi

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
ben mi yanlış yapıyorum çalıştıramadım android data nın içine yazdığın dosyaları açıp zipten çıkanları içine atacaz dimi

Data klasörüne dikkaet et klasörün içinde atma

biebig

Üye
harika oyunlar ve yandex e yuklenmesi akillica olmus.... tesekkurler

erkanaymak

erkanaymak

Üye
:tşk:

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
bunların detaylı yüklenmesini anlattığınız birşey varsa paylaşırmısınız ? ben android konusunda yeniyim hiç bir şey bilmiyorum apk falan ne oluyor bunlar beyler ? napacağız bunları

gumus kursun

Üye
gt racing de data dosyasi isteniyor sd deki dosyayi acaba yanlis yere mi yukledim ?

---------- Eklendi @ 12:34:53 ---------- Yazıldı @ 12:30:08 ----------

dostum apk android programlari kurmak icin olusturulan uzantidir apk uzantili dosyayi android bir cihazda acip o uygulamayi yukleyebilirsiniz. ama oyunun yuklenmesini sorarsan onu ben de bilmiyorum :-(

mjdtkzlyl

Üye
Slm kardeşim oyunları kuramadım ya bi anlatırmısınız nasıl kuruluyo lütfen acilllllllll :?

---------- Eklendi @ 15:51:28 ---------- Yazıldı @ 15:47:08 ----------

Slm kardeşim oyunları kuramadım ya bi anlatırmısınız nasıl kuruluyo lütfen acilllllllll :? bide sd dosyalarını rar dan çıkartıp da mı atıcaz acaba :/

---------- Eklendi @ 16:02:56 ---------- Yazıldı @ 15:51:28 ----------

slm kardeşim ya şu kuramadım ya açılmıyo neden ki ... sd dosyalarını rar dan çıkartıcaz mı yani o şekilde indirdim ben

---------- Eklendi @ 16:14:38 ---------- Yazıldı @ 16:02:56 ----------

arkadaşım tekrar anlatırmısın ya nasıl kuruluyo .. bide sd dosyalarını zip çıkartıp da mı atıcaz bi tanesini örnek olarak açıklayabilirmisiniz lütfennn şimdiden çok t.ederim allah razı olsun

qezma

qezma

Üye
Tesekkurler :oke:

mjdtkzlyl

Üye
lütfen yardım

mjdtkzlyl

Üye
Kardeşim at gameloft oyun olduğu için gameloft dosyasinin içine attım yani kardeşim şu şekil yaptım bi anlatayim yanlış varsa düzeltin olurmu
: asphalt 5 araba yarışını kurdum sonra gameloft dosyası çıktı sd kartta , ondan sonra sd kart dosyasnı indirdim ve rar dan çıkarttm ortaya asphalt5 klasorü çıktı sonra o dosyayı gameloft un içinde ki games dosyasinin içine attım tabi atmadan önce games dosyasinin içinde de öyle bi dosya vardı ve bey direk attım tasi ve degistir dedim ? Böyle mi

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:

gumus kursun

Üye
dead space sd nereye kaydetcez

---------- Eklendi @ 20:11:13 ---------- Yazıldı @ 20:08:24 ----------

gt racing data istiyor :(

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
dead space sd nereye kaydetcez

---------- Eklendi @ 20:11:13 ---------- Yazıldı @ 20:08:24 ----------

gt racing data istiyor :(

Dead Space SD Dosyasını Android/Data içine at

GT Racing tabiki isteyecek SD oyunun grafikleri güzel sadece apk kaldırmaz :D :D

serdar1982

Üye
eiline sağlık kardeşim

Üst Alt