32 Gb Sandisk Rezilliği

Sponsorlu Bağlantılar

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
    Konu Sahibi
32 Gb Sandisk Rezilliği
1 ay önce Hepsiburada.com dan xperia z2 cihazım için 32 gb sandisk hafıza kartı aldım aldıgım gibi taktım hiç çıkartmadım daha yeni sd kart bozuk uyarısı verdi dedim çıkartıp takayım z2 de bilen bilir ittirmeli çekmece şeklinde sökülüp takılır hafıza kartı ittirdim gerçekten bir güç uygulamadım nazikçe ve çıt etti arkası geldi ucu içerde kaldı cımbızla çıkardım elimde 2 parçaydı parçaları birleştirip fotoğraf çekecektim ve kurabiye gibi 3 e ayrıldı elime alınca belki birçoğunuz inanmayacak ama durum bu sandisk ye " dayanıklı " olarak lanse etmişti bu hafıza kartını. Garantiye göndersem bana çocuk muamelesi yapıp sen kırdın dilekler biliyorum yani elimizde kaldı.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
:hmmm geçmiş olsun kardeş

İhtiyar.

İhtiyar.

Üye
Kingston'dan başka micro sd kart alma, benden sana tavsiye, Geçmiş olsun.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah et eminim yardımcı olacaklardır. Bu hafıza kartları ömür boyu garantili oluyor. Sen anlat bulunur bir çaresi bence. Hepsiburada bana onlarca konuda yardımcı olmuştur bana böyle. Sen de şansını dene bi

98farom98

98farom98

Üye
Kardeşim geçmiş olsun bende bimeks den almıştım baya güzel ama hayret hepsiburada.com böyle bişi yapmaz ara konuş bence de

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
her mal aynı kalitede aynı standartta olmaz hele ki teknolojik aletlerde, bende 8 GB var yaklaşık baya oldu sanırım hala çalışıyor sıkıntısız, 16 GB var aynı şekilde, şans işi :)

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Geçmiş olsun

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
    Konu Sahibi
Kırık parçalarınımı göndercem adamlara fatura fiş falan alayını attım zaten bıktım artık birşey alırken aman bi tarafı dağılırmı diye sakladığım fişlerden faturalardan çok değerli birşey olmazsa saklamıyorum kartıda aldım parçaları çöpe attım

MaxipmaN

Üye
benim 16lık c10 sandiskin performansı düştü bence