3120 klasik açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mystiery_

mystiery_

Üye
    Konu Sahibi
3120 klasik açılmıyor
Telefonu yanlışlıkla suya dustu ekranda kulaklık takılı simgesi çıktı, hemen bataryayı cıkarttım kuruladım, kuruttum bi kaç saat sonra açmayı denedm nokıa yazısı cıktı ekran ısıgı kapandı ekran acıldı kapandı çalıştıramadık 14 saat sonra açtım telefonu açıldı özelliklerini denedim kamera,flaş,müzik çalar,sms,arama,radyo,.. radyoyu açtım, kulaklıgı taktm telefon dondu az bekledim hala donuk bataryayı cıkarıp taktım açmayı denedim açılmadı garanti bakmıyor telefoncuya verdik o da entegresi yanmaya az kalms dedi orda actık acıldı evde simkartı hafıza kartını taktım acılmadı yine verdik format atılacak dedi aldm formatta atmamış ama calısıyor özelliklerini denedim radyo acılmadı bu sefer, kulaklıgı taktım(takmaz olaydık) kapandı açılmıyor şimdi 300 lirayı boşunamı verdik ne yapmak lazım?

haltie

haltie

Üye
olursa hemen elden çıkar randımanlı çalışmaz artık o durumlarda suya düşmelerde teli açmadan bataryayı takmadan tamirciye gitmesi lazım aklında olsun

mystiery_

mystiery_

Üye
    Konu Sahibi
10 saat kadar pirinç'in içinde beklettim, 10 saatte açıkta beklettim, açıldı telefon fabrika ayarlarınıda yükledim radyoya girdiğimde donmuyor artık kulaklıgı denemedim -denememde- diğer tüm özellikler sağlam gibi..

Şimdide 1100'ın sesi çıkmıyor.
Açılışta ilk 3sn tuş sesi çıkıyor sonra kesiliyor. Arama yaparken ses gelmiyorda, gitmiyorda.. Ekranda araba simgesi var. Ayarlar-Donanım Ayarları-Ahizesiz-Standart tercih-Aktif tercihte, zil sesleride açık buna ne yapmalı?

mystiery_

mystiery_

Üye
    Konu Sahibi
1100'ın sesi çıkmaya başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt