Hellboy®
Üye
-
Konu Sahibi
-
dostum tel acılmıyor kı tema uygulayım yanı acılıyor hıcbır ıslem yapamadan kapanıyor ayrıca catalog fl oyunları hepsını sldım ınsallah duzelır bu sefer 1 gb hafıza kartı var ııcnde 400 mb dolu tel acılmadı ıstekardeş sorunu büyük oranda çözdüm
teli açtığında hemen bi temayı uygula (örneğin black.nth)
teldeki oyunları catalogs vb. sil (tel haf. boşalt)
benim kart 512mb 250sini kullanıyorum sorun neredeyse yokoldu
ya baq telefondan sim kartı nı we bataryanı cıkart 10-15 dk bekle olmazsa dediğim gibi yazılımya atıldı yıne verdım servıse buyuk ıhtımal yıne yazılım atılcak
--------------- Ekleme ---------------
dostum tel acılmıyor kı tema uygulayım yanı acılıyor hıcbır ıslem yapamadan kapanıyor ayrıca catalog fl oyunları hepsını sldım ınsallah duzelır bu sefer 1 gb hafıza kartı var ııcnde 400 mb dolu tel acılmadı ıste
Servise verdim burda bakamadılar İstanbul'dakı KVK ya gıttı pazartesıye kadar gelır dedıler ınsallah olur cunku bıktım bu sorundanevet kesin bir çözümü yok senin tel düzeldi mi?
bu yontemlerın hepsını bılıom ve denedım ancak sonuctekrar geçmiş olsun hellboy nedense bnm telde bu aralar yine başladı beyaz ekran yapmaya bnm yazılım yüklenmeden önce geçici olarak kullandığım çözümler;
- hafıza kartını ve bataryayı akşamdan çıkarıp sabaha tekrar takmak (2 gün idare etmişti)
- hafıza kartı biçimlendirme (1 gün bile idare etmedi)
- telefonu 10-15 kez bi yerlere vurmak (3 gün idare etti)
- telefona küfür etmek(belki duyguları vardır diye sinirden küfür edip duruyodum ama işe yaramamıştı nede olsa mekanik )
- en sonunda servise götürmek sorunu anlatmak ve yazılım attırmak (3 ay gitti ama bu aralar yine yapıyo nedense)
bn bu 3110c yi anlamıyorum ne garip telefon yaww sanırım şöyle bişey var telefon aynı sorunu 3 kere çıkardımı değiştiriyolar galiba inşallah 3. kez de götürürüm ki değiştirirler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?