Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3000 Mah'lık Lg G2 Bataryasi Ne Kadar Götürür Diye Merak Edenler Içeri...
kardeş sizi bilmiyorum ben teknosanın internet sitesinden sipariş verdim bana kılıf telefonla beraber gelmişti.face ver özelden
By_Casparov
Üye
ya bu batarya işi kullanımına göre değişir.
bna benm cihaz ortalama 2 yada 3 gün gdiyo.
gün boyu sms ve arama.
1 saat falan wifi açık oluyo. tapatalk uyarı mesajı verdkçe konulara giriyorm işte.
Değişir onlar Ben Z1'i alırsam, tvye bağlayıp, bir de oyun kolu bağlayıp, Dungeon Hunter4 Nova 3, modern combat 4 hatta 5 o zamana nova 4 de çıkar ohh akmayı düşünüyom
Değişir onlar Ben Z1'i alırsam, tvye bağlayıp, bir de oyun kolu bağlayıp, Dungeon Hunter4 Nova 3, modern combat 4 hatta 5 o zamana nova 4 de çıkar ohh akmayı düşünüyom
Öyle değil olay, zaten var televizyonun ve telefonun... Telefonu telefon olarak aldın, her işi yapıyorsun artık akıllı telefonlarla... PS yeri tutması imkansız ama gayet oyun oynanır ya da bir eve gittin... Arkadaşlarındasın, televizyonları var senin telefona bağlayabileceğin cinsten... Bağladın, filmi açtınız. İzlediniz... Bu kadar =P