tamam knkia ray daha güzelNormal, ilk aldığımda benim Ray 5 gün gitmişti. yoğun kullanımda 3 gün gidiyordu. Şimdi günde 1. O performans düşecek yani ama yine de 1günü rahat çıkarır.20dk internette fazla değil bence =P
tamam knkia ray daha güzel
Sen ne kadar atarlısın yav laf söyletmiyon G2'yetamam knkia ray daha güzel

Çok abartıyorsun dostumsöyletmem![]()

Çok abartıyorsun dostum![]()
ah param olaydı iphone 5s alaydımBen alayım mı kapıştırırızah param olaydı iphone 5s alaydım

al alBen alayım mı kapıştırırız![]()
neden olmasınBütçe olarak sorun yok da Z1 Mini alıcam heraldeal alneden olmasın

z1 çok kaba ama minisini bilememde almışken z1 al veya g2Bütçe olarak sorun yok da Z1 Mini alıcam heralde![]()
Sony'nin kamerasına güveniyorum benz1 çok kaba ama minisini bilememde almışken z1 al veya g2
dün bi ankette z1in kamerası g2den kötü diyorlardı yazılımsal sorunlar nedeniyle faceden eklersen çektiğim fotoları görebilirsin
Büyük ekran kullanmak istemiyorum açıkcası oyun oynarken zorlanıyorumpara sıkıntın yoksa git iphone 5s alSony'nin kamerasına güveniyorum benBüyük ekran kullanmak istemiyorum açıkcası oyun oynarken zorlanıyorum
oyun diyorsun iphone bunun ustasıiOS 7'ye kadar iPhone düşünmezdim ama 7 güzel olmuş, Android biraz daha Symbian'a benzediği için daha kolay alışırım diye düşünüyorumpara sıkıntın yoksa git iphone 5s aloyun diyorsun iphone bunun ustası

inşallah alırsıniOS 7'ye kadar iPhone düşünmezdim ama 7 güzel olmuş, Android biraz daha Symbian'a benzediği için daha kolay alışırım diye düşünüyorum![]()
Hayırlısı neyse o olsuninşallah alırsın