3000 ₺'a Sistem Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
Sanmıyorum. Tamam güzel işçilik yapıyor olabilirler ama kesinlikle o fiyata daha makul kasalar toplanabilir. Ben belki ilerde overclock yapmak istiyorum , o yüzden çarpan kilitleri açık bir işlemci almak istiyorum ama adamlar i5 4590 koymuşlar. Kendim toplasam "k" modelini alırdım. Onun dışında kasalarının kalitesini bilmiyorum ama sanırırın bi Corsair'in R veya CoolerMaster'ın Haf serisinin yerini tutmaz.

En kötü sistem için SSD olmalı bence.
acer vn7 i7 lide ssdi takmak icin kasayı komple sokmöek klavyenin altından takmak gerekiyormus asusa taksam garantiden cıkıyor kararsız kaldım ya monstter tulpar t5 alcam gtx970m yada 3000 e falan bi asus

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
acer vn7 i7 lide ssdi takmak icin kasayı komple sokmöek klavyenin altından takmak gerekiyormus asusa taksam garantiden cıkıyor kararsız kaldım ya monstter tulpar t5 alcam gtx970m yada 3000 e falan bi asus
Tam da Monster önerecektim. Ekran kartı önemli. Yeni oyunlar için daha fazla grafik kartı belleği lazım. O yüzden Gtx 840 , Gtx 850 falan önermiyorum. Onun yerine daha fazla hafızası olan en az 3 Gb'lık bir ekran kartı almalısınız. Gtx 970 de bu işte iyi görünüyor.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Aynen öyle. Diğer işlemcilerin de aynı şekilde çarpan kilitleri farklı. Yoksa performans olarak bir fark yok. Hatta 4.0 ile 4.4 Ghz arası bile gözle görülür bir fark yoktur. Bazı yerlerde farkettirir ama.

Fx 8350 orijinalinde 4.0 Ghz , Turbo ile 4.2 Ghz'dir.
overclock ile yani turbosuz 4.1 e yükseltim turbo core frekansı da 4.5 yaptım