Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Tavsiyesi300-350 TL ye 2. el telefon tavsiyesi ?
niye bu telefonlarda ne varki? nokia battı. blackberry gösteriş amaçlı
N1C<-lazımdeğil
Üye
neyse ben telefonu satıyım gerisini düşünürüz kendimi anlayamıyorum ya bi satmak istiyorum bi satmamak aslında wave 525 den hiç bir sorunum yok ama nedense başka telefon almak istiyorum.
Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Samsung Galaxy Gio alabilirsin.
N1C<-lazımdeğil
Üye
peki ipod touch 4g telefon olarak kullanılabilir mi?
onu bilmiyorum ama peel ile internet mesaj ve konuşma yapabiliyorsun
N1C<-lazımdeğil
Üye
2.el iphone 3g nasıl ? bb curve 8520 ile tek farkı dokunmatik ekranı gibi. 350 ye buldum avea ve vodafone şebeke sorunu varmış ama turkcell sorunsuzmuş sizce nasıl ?
Pooodolski
Üye
6 aylık çok temiz C3-01 satıyorum. 350 TL. İrtibata geç istersen benmle.
0, Nokia c5-03 - Blackberry curve 8520 - Sony ericsson w8 walkman^ mı alsam yoksa 2. el mi alsam ? blackberry curve istiyorum ama kamerası beni öldürüyor .s 2mp bana yetmez gibi.
Senın kafan baya karısık sanırım.. suraya baksana kac tane telefon var kafanda )) Senın ıcın ne onemlı hocam telefonda kamera mı? eger oyle ıse bu fıyata alacagın butun telefonlarn kameraları aynı nerdeyse aşağı yukarı.. o yuzden fazla bırsey bekleme bence.. Bıde Android 1 numara bence ondanda şaşırma derım sana kardes..
Senın kafan baya karısık sanırım.. suraya baksana kac tane telefon var kafanda )) Senın ıcın ne onemlı hocam telefonda kamera mı? eger oyle ıse bu fıyata alacagın butun telefonlarn kameraları aynı nerdeyse aşağı yukarı.. o yuzden fazla bırsey bekleme bence.. Bıde Android 1 numara bence ondanda şaşırma derım sana kardes..
bu telefonlar bi sitede indirimdeydi ama stoklar bitmiş,tükenmiş. yeniden gelse bile indirimli olmaz gibi. nokia c5-03, bb curve 8520, se w8 : 300TLdi .)