Telefon Tavsiyesi 300-350 TL ye 2. el telefon tavsiyesi ?

Sponsorlu Bağlantılar

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
300-350 TL ye 2. el telefon tavsiyesi ?
evet arkadaşlar 300-350 TL ye alınabilecek 2.el telefonları söyler misiniz ?

Astrosman

Astrosman

Üye
Sıfırı var nokia 5230 geçen telefoncuya sordum 300 tl dedi

trecool

trecool

Üye
samsung galaxy gio yu o fiyata bulabirsin biraz zorlarsan ideos x5 in 2.elini bulabilirsin

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Sıfırı var nokia 5230 geçen telefoncuya sordum 300 tl dedi

yok 5230 istemiyorum.

----------Eklendi @ 16:41:37 ---------- Yazıldı @ 16:41:10 ----------

nokia 5800 veya blackberry curve 8520 düşünüyorum sizce nasıl ?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
5800 bulursun ama eskidi artık dokunmatigi falan iyi değil ama sen bilirsin

blackaid

blackaid

Üye
lg optimus p503,galaxy gio

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
büyük ihtimal 5800 alırım.

y n s c n

y n s c n

Üye
Eğer illa 2.el alıcam diyosanki tavsiye etmiyorum kesinlikle GİO almalısın, eğer sıfır alırım diyosan optimus me alabilirsin yazılımsal olarak aynı donanımlara sahipler android 2.2 froyo işletim sistemi kullanmaktalar.. Fiyatıda sanırsam 350 civarı bişeydi.

Ocean258

Ocean258

Üye
370 Tl ye 0 telefonda alabılırsın hocam.. Lg optimus me onerırım sana android 2.2 froyolu tasarımı ve ekran kalıteside gayet ıyı.. şarj konusundada bı sıkıntı yasamamıstım 3 ay kullandım optımus black almak ıcın sattım telefonun gayette memnundum tavsıye ederım kardesım

Masha

Masha

Üye
Samsung Gio kalitelidir iyidir. Tabi fiyatı biraz daha tuzlu.
2. Seçim LG Optimus Me. O fiyata alabileceğin en iyi smartphone. :oke:

WhoOwnsMyHeart

WhoOwnsMyHeart

Üye
Kardeş bak benden sana tavsiye.Bi araştır bak Nokia 5730 ve LG BL40 Chocolate bunlar çok güzel araştırmadan cvp yazma hoşuna gidecektirr.

Ocean258

Ocean258

Üye
Bi karara vardın mı hocam ? aklında bı telefon varmı yardımcı olabılecegımız? Lg optımus me 3 ay kullandım kafana takılan bı soru varsa fiyat uygulama yada şarj suresi gıbı dıger konularda sorabılırsın ;)

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
0, Nokia c5-03 - Blackberry curve 8520 - Sony ericsson w8 walkman^ mı alsam yoksa 2. el mi alsam ? blackberry curve istiyorum ama kamerası beni öldürüyor .s 2mp bana yetmez gibi.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
0, Nokia c5-03 - Blackberry curve 8520 - Sony ericsson w8 walkman^ mı alsam yoksa 2. el mi alsam ? blackberry curve istiyorum ama kamerası beni öldürüyor .s 2mp bana yetmez gibi.

Nokia mı kaç kaç :angry: - Blackberry kullanışlılık :pro: Donanım :kotu: (Kamera özelliği falan) - SonyEricsson Multimedia :oke:

Multimedia senin için çok önemliyse sonyericsson işini görür yok ben öyle çok kurcalamam hızlı mesaj yazayım güzel işletim sistemi olsun kullanışlı olsun diyorsan da BB.

sakaryam54500

Üye
x6 al 350 300 tl 2eli

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Nokia mı kaç kaç :angry: - Blackberry kullanışlılık :pro: Donanım :kotu: (Kamera özelliği falan) - SonyEricsson Multimedia :oke:

Multimedia senin için çok önemliyse sonyericsson işini görür yok ben öyle çok kurcalamam hızlı mesaj yazayım güzel işletim sistemi olsun kullanışlı olsun diyorsan da BB.

nokia c5-03 de sorun yaşayan hiç duymadım yani 5800 gibi sorunlar yok. özellik bakımından c5-03 önde ama bilmiyorum ya :hmmm

futbol123

futbol123

Üye
en iyi seçenek vodafone 945 alman olacaktır 5mp kamera android işlemci 329tl
yada huawai ideos

LyVio

Üye
Nokia C5-03 iyidir.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
en iyi seçenek vodafone 945 alman olacaktır 5mp kamera android işlemci 329tl