300-350 TL arası dokunmatik telefon

Sponsorlu Bağlantılar

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
300-350 TL arası dokunmatik telefon
Kardeşim para biriktirmiş ve kendi bütçesince dokunmatik telefon almak istiyor 300-350 lira arasında yapılacak en doğru seçim ne olur sizce ?

blackcemre

Üye
bnce n97 mini olur bütün özellikleri var benim telim çok temiz son 450TL olur.En mantıklı telefon bu boş yere 5800 gibi telefonlar alma.İlan sayfası:

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
bnce n97 mini olur bütün özellikleri var benim telim çok temiz son 450TL olur.En mantıklı telefon bu boş yere 5800 gibi telefonlar alma.İlan sayfası:

N97 Dokunmatik ekranlı değil basmatik ekranlı bir telefondur :D

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım 300-350 lira arası diyorum lütfen telefonunun reklamını başka yerde yap !

allakia24

Üye
Samsung star wifi ?

y n s c n

y n s c n

Üye
Kardeşinin o telefondan ne beklediğini öğrenmemiz gerek.. Bana kalırsa işletim sistemi olmayan bi cihaz almasın.. Benim tavsiyem optimus me olurdu. Neden dersen eğer o fiyatta android 2.2 froyo olan tek cihaz odur. O fiyata baska bi android cihaz yoktur. Tabi sen kardeşim ne anlar android'den dersen başka.

Masha

Masha

Üye
Y n s c n'a katılıyorum. Eğer 350 Lira civarında bir telefon alacaksa biraz daha eklesin Android işletim sistemli bi telefon alsın. Fiyatına göre 400-500 Liraya Galaxy Gio, Optimus Me olabilir. Daha da vardır aklımda olan bunlar.
Anroid 2.2 Froyo işletim sisteminde, ikiside hızlı cihazlar. En azından kaliteli servis desteği olan cihazlar.
Benim tavsiyem ikisinden biri :oke:

william75

william75

Üye
Samsung Corby ya da Optimus Me. Samsung Corby'nin işletim sistemi bada, Optimus Me'nin Android 2.2 Froyo.

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
yorumlar için teşekkürler o da bu telefonları düşünüyordu fakat lg optimus me nin fiyatı şu an tam olarak ne kadar ?

Masha

Masha

Üye
Optimus Me'nin fiyatı benim bildiğim kadarıyla 400-450 Lira civarı. Android 2.2 Froyo işletim sistemine sahip. Tasarımı şık, kaliteli bir cihaz. Ama ekranı küçük bunu belirtim.

william75

william75

Üye
Lg Optimus me senin söylediğin fiyattan 50 TL falan daha fazla ama imkanın varsa üstüne biraz ekle. fiyatına göre kaliteli bir smartphone hem de android 2.2 froyo. Yani O paraya gidip symbian da bulursun ama bence gerek yok.

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
hepinize teşekkürler

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bence oyun felan oynamıcaksa 400 tlye büyük hassas ekranlı t20 alın.

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
seb şaka mısın fiyat aralığını belirttim

y n s c n

y n s c n

Üye
Kararını verdinmi ne alıyorsunuz kardesine optimus me'mi yoksa baska bişeymi :)

Masha

Masha

Üye
Valla O fiyata alabileceği en iyi smartphone'u tavsiye ettik.
Optimus Me veya Galaxy Gio :)

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
yani çocuğun maksimum 350 lirası oluyo ben biraz daha biriktir alma diyorum ama ne alır artık bilmiyorum :)

y n s c n

y n s c n

Üye
Sende abisi olarak biraz destek çık. :) İstediği telefonu alın.

tempestshine

tempestshine

Üye
nokia iyi markadır.Ben c3'ü daha dün aldım.Aslında dokunmatikti benim tercihim ama Nokia'nın dokunmatikleri 400 civarlarında bazıları 600 :O Samsung'un bazı dokunmatikleri ucuzdur.Ben dün bir telefon sordum.Samsung dokunmatik 340 TL dedi.Pek bir özelliğide yoktu hani :D

Üst Alt